Ολυμπιακός: Ο «Μπούχα», τα έξι «χαρτιά» και οι… προπονητές της εξέδρας!

Ολυμπιακός: Ο «Μπούχα», τα έξι «χαρτιά» και οι… προπονητές της εξέδρας!

Οσοι βιάστηκαν να κατακρίνουν τον παίκτη και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που του δείχνει, μπορούν τώρα να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι οι Γάλλοι είναι… κορόιδα που δίνουν τόσα λεφτά για τον Αντρέα…

Πληροφορίες είναι και ως τέτοιες θα τις σχολιάσουμε. Σύμφωνα με αυτές η Λανς έχει στο στόχαστρό της τον Αντρέα Μπουχαλάκη και προτίθεται να καταβάλει περίπου έξι εκατομμύρια στον Ολυμπιακό για να τον αγοράσει. Το γράφουν οι άλλοι κι αυτό σημαίνει ότι δεν αποτελεί αποκύημα της φαντασίας τους αλλά αντανακλά μια συγκεκριμένη συζήτηση που γίνεται στο εσωτερικό της ομάδας.

Ο «Μπούχα» στα είκοσι οχτώ με μια γεμάτη χρονιά στον Ολυμπιακό όπου μέτρησε πέντε γκολ και έξι ασίστ συγκινεί μια καλή γαλλική ομάδα η οποία θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της για να αντικαταστάσεις τον καλύτερό της χαφ (Λοϊκ Μπαντέ)τον οποίο πούλησε με δεκαεφτά εκατομμύρια. Το αναφέρω για να αντιληφθούμε περί τίνος πρόκειται.

Ο Ελληνας διεθνής χαφ και εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού είναι παίκτης που μπορεί να πωληθεί με έξι εκατομμύρια ευρώ. Είναι ένας παίκτης που κάθε χρόνο βελτιώνεται και προσφέρει περισσότερα. Αυτό συμβαίνει με την παρουσία του Αντρέα Μπουχαλάκη στο κέντρο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνοι, ο διεθνής χαφ δεν είναι ο παίκτης που θα ξεσηκώσει την εξέδρα με περίτεχνες ενέργειες. Ο χαρακτήρας του δεν του επιτρέπει να κάνει μαζί της δημόσιες σχέσεις. Είναι από τη φύση του κλειστός και μετρημένος. Είναι και στωικός. Εχει ακούσει τα μύρια όσα από μια μερίδα οπαδών. Τα ίδια και περισσότερα έχει ακούσει ο Πέδρο Μαρτίνς που τον έχει πάντα στις βασικές επιλογές του.

Ο Μπουχαλάκης ήρθε από τον Εργοτέλη ως κλασσικό δεκάρι. Ερχόμενος δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί και να αποδώσει. Πήγε στην Αγγλία και με την Νότινχαμ πήρε παιχνίδια και προφανώς αυτοπεποίθηση. Επέστρεψε και άρχισε σιγά-σιγά να καθιερώνεται. Όχι πια ως κεντρικός χαφ αλλά ως αμυντικός. Αλλαξε θέση και συνήθειες μέσα στο παιχνίδι. Εγινε ο καλός στρατιώτης Αντρέας Μπουχαλάκης. Κατάφερε να γίνει απαραίτητος αφού πρώτα έπεισε ότι είναι χρήσιμος για τον Ολυμπιακό, αλλάζοντας ποδοσφαιρικό δέρμα. Πέρασε από την αμφισβήτηση στην αναγνώριση σταδιακά και με πολύ δουλειά. Αθόρυβος στο γήπεδο και προσηλωμένος στη δουλειά του.

Επιστρατεύοντας τα ψυχολογικά αποθέματά του για να μην καταβληθεί από τις απαξιωτικές κρίσεις ορισμένων «προπονητών της εξέδρας». Ο Μπουχαλάκης έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι την επόμενη χρονιά. Οι Γάλλοι εφόσον τελικά επιμείνουν για την απόκτησή του θα βρουν απέναντί τους έναν σκληρό διαπραγματευτή.

Συμβαίνει αυτό για κάθε ομάδα που έρχεται για όποιον παίκτη ζητήσει από τον Ολυμπιακό. Θα συμβεί και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Οσοι όμως βιάστηκαν να κρίνουν και να κατακρίνουν τον παίκτη και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που του δείχνει, μπορούν τώρα να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι οι Γάλλοι είναι… κορόιδα που δίνουν τόσα λεφτά για τον Αντρέα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ