Οι δυο ώρες που αύξησαν την ποδοσφαιρική περιουσία του Ολυμπιακού

Οι δυο ώρες που αύξησαν την ποδοσφαιρική περιουσία του Ολυμπιακού

Οσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πείθουν πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη φέρει στο προσκήνιο μια σειρά από νεαρούς παίκτες που είναι έτοιμοι να σηκώσουν στις πλάτες τους βαριές ευθύνες

Εν αρχή είναι ο προπονητής. Στον Ολυμπιακό έλειψαν οι μισοί παίκτες και παραπάνω αλλά του έφτασε και του περίσσεψε ο Πέδρο Μαρτίνς με το καθαρό μυαλό του και την ευθυκρισία του στη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο κόουτς ομολόγησε ότι πέρασε τις πιο δύσκολες στιγμές στην προπονητική καριέρα του. Ανάλογα ένιωσαν και οι οπαδοί του Ολυμπιακού βλέποντας όσα είδαν στο Φάληρο το βράδυ της Τετάρτης.

Ετσι, τώρα αντί να συζητάμε για ένα κακό αποτέλεσμα που βάζει την ομάδα σε μπελάδες, μιλάμε για τον Αγκιμπού Καμαρά, τον Σουρλή, τον Τζολάκη και τον Μάρκοβιτς. Κι είναι υπέροχο για τον Ολυμπιακό να μιλάει για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του που πήραν το βάπτισμα του πυρός κάτω από αυτές τις συνθήκες και έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Κάπως έτσι μπορούμε να καταγράψουμε δυο κέρδη για την ομάδα.

Το τελικό 1-0 που τον καθιστά φαβορί για την πρόκριση και τους νέους ποδοσφαιριστές που ενηλικιώθηκαν σε ένα βράδυ. Η… καταμέτρηση των κακοτυχιών έχει γίνει σε άλλα κείμενα κι ως εκ τούτου παρέλκει να επανέλθουμε. Προτιμώ να μιλήσω για την σωτήρια επέμβαση του Κωνσταντίνου Τζολάκη στο πλασέ του Αλασγκάροφ που θα έκανε δύσκολη τη ζωή του Ολυμπιακού. Την μεστή εμφάνιση του Μάρκοβιτς που συμπεριφερόταν σαν να έπαιζε από καιρό στην ερυθρόλευκη εντεκάδα είτε ως στόπερ είτε ως αμυντικός χαφ.

Την ωριμότητα στο παιχνίδι του Αγκιμπού Καμαρά που συμπεριφερόταν σαν να ήταν ένα ακόμα βράδυ στη δουλειά. Τα τρεξίματα και το πάθος του Σουρλή. Ολα αυτά κι όλοι αυτοί αύξησαν μέσα σε δυο ώρες την ποδοσφαιρική περιουσία του Ολυμπιακού. Προστέθηκαν ως βαρύς οπλισμός στη φαρέτρα του Πέδρο Μαρτίνς και έδειξαν ότι ο προπονητής μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς. Ο Ολυμπιακός μέσα από μια σειρά πολλαπλών κακοτυχιών πέρασε ένα ορμητικό ποτάμι χωρίς να βραχεί.

Η πρόκρισή του στην επόμενη φάση δεν είναι φυσικά εξασφαλισμένη. Ωστόσο πάει στο Μπακού έχοντας περάσει δια πυρός και σιδήρου με καθαρό σκορ και με την πεποίθηση ότι μπορεί να νικήσει τη Νέφτσι και μέσα στην έδρα της. Ακόμα και με την σύνθεση του δευτέρου ημιχρόνου. Ακόμα κι αν χρειαστεί να παίξουν ο ανέτοιμος Σισέ, ο χωρίς προπονήσεις Βαλμπουενά.

Οσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πείθουν πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη φέρει στο προσκήνιο μια σειρά από νεαρούς παίκτες που είναι έτοιμοι να σηκώσουν στις πλάτες τους βαριές ευθύνες. Κυρίως έχει στον πάγκο του έναν προπονητή που δεν πανικοβάλλεται και ξέρει να διαχειρίζεται τις πιο δύσκολες και απρόβλεπτες καταστάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ