Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς (ακόμα) δεν άλλαξε τίποτα…

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς (ακόμα) δεν άλλαξε τίποτα…

Μια εμφάνιση ίδια και απαράλλαχτη με τις περσινές. Μια ομάδα αναιμική στην επίθεση και προβληματική στην άμυνα αλλά και κάτω από τα δοκάρια.

Στα επίσημα παιχνίδια του καλοκαιριού εκείνο που μετρά περισσότερο είναι το αποτέλεσμα. Το πήρε μέσα από χίλιες αναποδιές ο Ολυμπιακός και χτίζει πάνω του για τη συνέχεια. Δεν το πήραν η ΑΕΚ και ο Αρης κι είναι αναγκασμένοι να τρέχουν μπας και φτάσουν. Η Ενωση απέτυχε παταγωδώς εκτός έδρας με την αδύναμη Βελέζ. Εχασε ένα δικό της ματς και τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με το φάσμα της εξόδου από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πριν προλάβει να μπει.

Μιλάμε για ανυπολόγιστη ζημιά. Ειδικά για μια ομάδα που ζει από τα έσοδά της. Οταν αυτά λιγοστεύουν απότομα είναι μάταιο να περιμένει κανείς πως θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές και μάλιστα με παίκτες από το πάνω ράφι. Η ΑΕΚ ακόμα κι όταν εισπράττει δεν ξοδεύει. Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν αποστερηθεί από ένα σημαντικό κομμάτι εσόδων με πρόωρο αποκλεισμό. Πάμε τώρα στην εμφάνιση. Για να περάσει την Βελέζ χρειάζεται να παίξει στη ρεβάνς πολύ καλύτερα από όσο (δεν) έπαιξε στη Βοσνία. Διαφορετικά θα ολοκληρωθεί το Βατερλό μέσα στο ΟΑΚΑ παρουσία φιλάθλων.

Σημειώστε ότι το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε ο Ανσαριφάρντ δεν παίζει κανένα ρόλο πια. Είναι η εμφάνιση λοιπόν που δημιουργεί ανησυχία και ερωτηματικά. Μια εμφάνιση ίδια και απαράλλαχτη με τις περσινές. Μια ομάδα αναιμική στην επίθεση και προβληματική στην άμυνα αλλά και κάτω από τα δοκάρια. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν τα κατάφερε να αλλάξει νοοτροπία και συνήθειες στην νέα ομάδα του. Θα ήταν υπερβολικό να ζητούσε κανείς από τον Σέρβο κόουτς να αλλάξει άρδην μια ομάδα όταν σε αυτή υπήρχε μόλις ένας νέος παίκτης στους έντεκα.

Μια ορισμένη βελτίωση και απαλλαγή από ορισμένες παιδικές ασθένειες ήταν απαραίτητα. Ηταν αναγκαία για να νικήσει η Ενωση ακόμα και την μειωμένης δυναμικότητας ομάδα από την Βοσνία. Κάπως έτσι η ΑΕΚ ενώ προηγήθηκε νωρίς όχι μόνο δεν κατάφερε να διαφυλάξει το αποτέλεσμα αλλά η αναιμική άμυνά της δέχτηκε δυο γκολ και η επίθεσή της δεν μπόρεσε να τα ανταποδώσει. Ασύνδετη στο δεύτερο ημίχρονο και προβληματική στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, η Ενωση έχασε και τώρα κινδυνεύει να αποκλειστεί αν επαναλάβει ανάλογη εμφάνιση.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν μέσα σε μια εβδομάδα αλλάζει κάτι ουσιαστικά ώστε οι κιτρινόμαυροι να νικήσουν στο ΟΑΚΑ με δυο γκολ διαφορά και να πάρουν την πρόκριση. Ηδη οι αμφιβολίες και η αμφισβήτηση κυριεύουν τους οπαδούς της ομάδας παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει μεταγραφές . Η αίσθηση που πολλές φορές επικρατεί είναι ότι ακόμα και με αυτές, η αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ δεν θα βελτιωθεί αρκετά ώστε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Πολύ δε περισσότερο αν την ερχόμενη Πέμπτη μεσολαβήσει ένας οδυνηρός αποκλεισμός…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ