Ολυμπιακός – Ο Μαρτίνς είχε «δει» πολλά από την πρώτη μέρα

Ολυμπιακός – Ο Μαρτίνς είχε «δει» πολλά από την πρώτη μέρα

Ο Αγκιμπού Καμαρά δικαίωσε τον Μαρτίνς που τον έβαλε και σε αυτό το ματς και μάλιστα την ώρα που η μπάλα ήταν «βαριά».

Ο Αγκιμπού Καμαρά πέτυχε ένα γκολ που μπορεί ν’ αποδειχθεί «χρυσό» για τον Ολυμπιακό, σε ότι αφορά την προσπάθεια των ερυθρόλευκων για πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για την ομάδα του λιμανιού, ότι κατάφερε να ισοφαρίσει την Λουντογκόρετς (1-1) τρία λεπτά πριν από το φινάλε του αγώνα, με το γκολ του νεαρού μέσου.

Ο Αγκιμπού Καμαρά δικαίωσε τον Μαρτίνς που τον έβαλε και σε αυτό το ματς και μάλιστα την ώρα που η μπάλα ήταν «βαριά». Ήταν αυτός που έκανε την διαφορά στο φινάλε της αναμέτρησης και αυτό το γκολ μετράει πολύ για τους πειραιώτες ενόψει της ρεβάνς.

Όλα πήγαιναν κόντρα για τους ερυθρόλευκους στο χθεσινό παιχνίδι κι εδώ μιλάμε και για τον Σκωτσέζο διαιτητή, ο οποίος δεν έδωσε πέναλτι στον Ολυμπιακό και τα σφυρίγματα του ήταν εναντίον των πρωταθλητών Ελλάδας.

Πάμε όμως στον Αγκιμπού Καμαρά, καθώς ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής του ματς.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να εντάξει στο ρόστερ του έναν εξαιρετικό παίκτη, έναν χαφ με δυνατότητα να παίξει σε πολλές θέσεις και μάλιστα με ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Ο Καμαρά έχει και το τσαγανό για να αρπάξει την ευκαιρία και το έχει δείξει από την πρώτη κιόλας προπόνηση που είχε κάνει στο Ρέντη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είχε διακρίνει από την πρώτη στιγμή τα καλά στοιχεία του Καμαρά και το είχε μάλιστα επισημάνει στους στενούς του συνεργάτες.

Οι πρώτες εμφανίσεις του νεαρού άσου δικαιολογούν φυσικά και την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι ερυθρόλευκοι για να αποκτήσουν τον παίκτη.

Τώρα μπορούν όλοι να καταλάβουν γιατί έγινε αυτός ο «θόρυβος» γύρω από το όνομα του συγκεκριμένου παίκτη.

Ο Μαρτίνς αποφάσισε να ρίξει στα «βαθιά» τον νεαρό μεσοεπιθετικό και ο Καμαρά απέδειξε ότι είναι σε θέση να βοηθήσει σημαντικά τη νέα του ομάδα.

Αν θα είναι στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για την ρεβάνς στην έδρα της Λουντογκόρετς;

Είναι προφανές πως κάθε μέρα που περνά, ο Καμαρά κερδίζει πόντους σε ότι αφορά την ψυχολογία του.

Και το γκολ που πέτυχε εναντίον της Λουντογκόρετς ήταν ότι καλύτερο για την συνέχεια.

Ο Μαρτίνς είχε «δει» πολλά από την πρώτη μέρα του Καμαρά στο Ρέντη και δικαιώνεται. Δεν ήταν εύκολο για τον προπονητή του Ολυμπιακού να χρησιμοποιήσει τον νεαρό άσο τόσο νωρίς στην σεζόν.

Το έκανε όμως γιατί διέκρινε μεγάλη διάθεση από τον Καμαρά και αν μη τι άλλο έχει πολλούς λόγους να αισθάνεται δικαιωμένος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ