Ο Μισελέν είναι μπακ για μια κανονική ΑΕΚ

Ο Μισελέν είναι μπακ για μια κανονική ΑΕΚ

Ο Γάλλος αμυντικός που αποκτά η Ένωση είναι ένας παίκτης που έλειπε από την ομάδα. Μια κίνηση που δείχνει πως οι Κιτρινόμαυροι κινούνται στους… ρυθμούς που πρέπει

Ο Κλεμάν Μισελέν θα είναι ο παίκτης που θα καλύψει την ανάγκη της ΑΕΚ στη θέση του δεξιού μπακ. Μια θέση κομβική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, μιας και πολλές ομάδες στηρίζουν πολλά όσον αφορά στην ανάπτυξή τους στους πλάγιους αμυντικούς.

Ο Γάλλος άσος είναι μια μεταγραφή επιπέδου ΑΕΚ. Μιας κανονικής ΑΕΚ. Ένας σύγχρονος μπακ-χαφ, 24 ετών, με συμμετοχές με το εθνόσημο και με εξαιρετικά στοιχεία. Αυτοί είναι και οι λόγοι άλλωστε που η Ένωση θα καταβάλει στη Λανς ένα ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Η ΑΕΚ δείχνει με την συγκεκριμένη κίνηση να αφήνει στην άκρη τη λογική του… τζογαρίσματος. Πηγαίνει σε μια όσο το δυνατόν πιο σίγουρη επιλογή. Μια κίνηση που έψαχνε καιρό και που τελικώς κατάφερε να φέρει εις πέρας.

Η αλήθεια είναι πως τα πλάγια μπακ αποτελούν «πληγή» για την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Η Ένωση από τη σεζόν του τίτλου και μετά δεν κατάφερε να βρει αξιόπιστες λύσεις στις πτέρυγες. Αποκορύφωμα ήταν η περυσινή σεζόν, όπου οι επιλογές της αποδείχθηκαν εντελώς άστοχες.

Φέτος φιλοδοξεί να αλλάξει αυτή τη συνθήκη. Ο Μισελέν δείχνει μια περίπτωση ικανή να ανεβάσει επίπεδο τον Δικέφαλο και να τον ενισχύσει σημαντικά στην πτέρυγα. Ενώ μένει να φανεί κατά πόσο μπορεί να αποδειχθεί πιο αξιόπιστος από τον Λόπες ο Χατζισαφί.

Η ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό από τη Βελέζ βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Η ενίσχυση με κινήσεις ποιότητας και ουσίας είναι μονόδρομος. Και οι μεταγραφικές ανάγκες του Δικεφάλου αρκετές. Εφόσον ο Μισλέν κλείσει και τυπικά, μένουν τα κενά στον άξονα και στα αριστερά της επίθεσης.

Η Ένωση πρέπει να κινηθεί αναλόγως. Να βρει περιπτώσεις παικτών που θα δείχνουν όσο το δυνατόν πιο σίγουρες. Ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να «κουβαλήσουν» την ομάδα και να κάνουν τη διαφορά. Η πρώτη αντίδραση της ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό φάνηκε πάντως. Εκείνο που χρειάζεται είναι να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ