O ΠΑΟΚ του Ιβάν και το «πειραματόζωο» που λέγεται Παναθηναϊκός

O ΠΑΟΚ του Ιβάν και το «πειραματόζωο» που λέγεται Παναθηναϊκός

Ζήσαμε να το δούμε και αυτό. Να βγαίνουν αποφάσεις στη 1 το βράδυ υπέρ του ΠΑΟΚ του Ιβάν, όπως -δώδεκα χρόνια πριν- έβγαιναν υπέρ του Ολυμπιακού του Σωκράτη.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω μπορείτε να διακρίνετε τον Βλάνταν Ίβιτς πέρσι στη Λεωφόρο να έχει φορέσει στο κεφάλι μια κουνουπιέρα, να είναι όρθιος και σε καλή κατάσταση εντός αποδυτηρίων της Λεωφόρου και μόλις αντικρίζει την κάμερα να κάνει τον βαριά τραυματισμένο. Δεν τα λέω εγώ, η εικόνα τα δείχνει. Δίπλα του ο Παντελής Κωνσταντινίδης, που με βάση τις μαρτυρίες εκείνης της βραδιάς, «δασκάλεψε» τον Ίβιτς να κάνει όλα αυτά. Μέχρι και καροτσάκι χρειάστηκε ο Βλάνταν για να φύγει από τη Λεωφόρο. Απ’ του χάρου τα δόντια γλίτωσε, με λίγα λόγια.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να βρει το δίκιο του, δείχνοντας στα αρμόδια όργανα κάθε βίντεο που είχε στην κατοχή του. Παράλληλα, προσπάθησε και κατάφερε να βρει τον δράστη, συνεργάστηκε με την αστυνομία, του έκοψε το γήπεδο μια και καλή. Έδειξε θετική διάθεση απέναντι σε όλους και σε όλα. Αλλά ο ΠΑΟΚ ήθελε να τον καταστρέψει. Ήθελε να του πάρει παιχνίδι στα χαρτιά. Ήθελε να του κλέψει την πρώτη θέση των πλέι οφ. Και τα κατάφερε.

Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πλέον ισχυρός. Είναι ισχυρός και εκτός γηπέδου, εκεί που παίζεται περισσότερο το ελληνικό πρωτάθλημα. Όσα χρήματα κι αν έριχνε ο Σαββίδης, έβλεπε τους τίτλους να πετούν. Όταν αρχίζουν να βγαίνουν αποφάσεις στη 1 τα μεσάνυχτα, τότε θα βγεις κι εσύ σίγουρος πρωταθλητής. Ξεχάσατε τον Κόκκαλη και την ώρα που είχε βγει η απόφαση από το περιβόητο Πανιώνιος – Ολυμπιακός;

Ο Παναθηναϊκός αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά το «πειραματόζωο» του κάθε τυχάρπαστου. Ήταν ο μοναδικός που «πλήρωσε» ακριβά την αλητεία του οπαδού του. Στον Παναθηναϊκό έστειλαν το μήνυμα «μαζέψτε τους οπαδούς σας». Στον ΠΑΟΚ έστειλαν το μήνυμα «αφήστε τους να κάνουν ό,τι θέλουν, να πετούν ό,τι θέλουν και να συμπεριφέρονται όπως θέλουν. Θα σας γλιτώσουμε εμείς».

Τον Παναθηναϊκό τον διέλυσαν. Κι αφού έτσι έλεγε ο νόμος, καλά τους έκαναν. Ας μην πετούσε εκείνος ο πιτσιρικάς την μπύρα. Αλλά όταν τιμωρείς κάποιον, δεν μπορεί για ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ να αθωώνεις έναν άλλον. Είναι ντροπή για τους ανθρώπους που – νομίζουν ότι – αποδίδουν δικαιοσύνη.

Με λίγα λόγια, η δικαιοσύνη λέει πια ανοιχτά στους οπαδούς του Παναθηναϊκού να πάνε την προτελευταία αγωνιστική στη Λεωφόρο και να υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ με 14.000 ρολά χαρτί. Να κάνουν το τελετουργικό τους και αν ένα απ’ αυτά σκάσει στο κεφάλι του Λουτσέσκου, δεν τρέχει και τίποτα. Το πολύ – πολύ να χάσει το ματς στα χαρτιά με 3-0, αλλά όχι δα να του αφαιρεθούν και βαθμοί. Έτσι δεν είναι ρε καρντάσια;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ