Ολυμπιακός – Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε τον δρόμο που είναι… μονόδρομος

Ολυμπιακός – Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε τον δρόμο που είναι… μονόδρομος

Τα λόγια θα γίνουν πράξεις για όλους. Δεδομένα. Η επόμενη μέρα του αποκλεισμού είναι ξεκάθαρη, για όλους.

Συνέβησαν πολλά από τα τέλη του Ιουλίου έως και το βράδυ στο Ράζγκραντ. Πολλά που ταλαιπώρησαν και «πλήγωσαν» την ομάδα. Και οδήγησαν στον αποκλεισμό από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πολλά που είχαν αντίκτυπο στην προετοιμασία της ομάδας, στο διάστημα δηλαδή των αγώνων με την Νέφτσι. Στο κομμάτι όμως το «καθαρά» αγωνιστικό η ευθύνη βαραίνει τους πάντες στο Ρέντη.

Διαβάζοντας προσεκτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Ρέντη καταλαβαίνεις τι ήταν αυτός που τον εξόργισε. Το να χάσεις ένα ματς ή ένα μεγάλο στόχο όπως το Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να συμβεί. «Πονάει» βεβαίως, σε κανένα δεν αρέσει η ήττα όμως μπορείς να το δεχτείς αν βλέπεις πως η ομάδα σου έκανε ότι μπορούσε για το αντίθετο. Ο Μαρινάκης στάθηκε κυρίως στην παρουσία της ομάδας, στη διάθεση, στην «τρέλα» και τη «δίψα» που δεν έβγαλαν στην Βουλγαρία για να έρθει η πρόκριση. Την θέληση που από κάποιους έλειψε σε σημαντικό βαθμό. Τα λάθη και η έλλειψη συγκέντρωσης έφεραν τον αποκλεισμό και το μήνυμα του Μαρινάκη ήταν όσο πιο ξεκάθαρο γινόταν.

Ο δρόμος για τον Ολυμπιακό είναι ένας. Μονόδρομος. Αυτός της επιτυχίας. Όσοι μπορούν να υπηρετήσουν αυτό τον στόχο, όσοι νοιώθουν στο πετσί τους την αποτυχία του αποκλεισμού και τρελαίνονται για αυτό θα απαντήσουν δεδομένα. Η ποιότητα δεν λείπει από την ομάδα, ίδια με πέρσι σε μεγάλο βαθμό είναι, δεν ξέχασαν την μπάλα. Όσοι χαλάρωσαν ή έχουν άλλα στο μυαλό τους δεν θα έχουν θέση στον Ολυμπιακό. Κανείς δεν μένει με το ζόρι. Το είπε ο Μαρινάκης και είναι σίγουρο πως θα γίνει πράξη. Και όσοι θα ακολουθήσουν στις 3-4 μεταγραφές που θα γίνουν θα έρθουν για να προσφέρουν ποιότητα και διάθεση για διάκριση. Για να «ματώνουν» την φανέλα και να παίζουν για τον σύλλογο που φροντίζει να έχουν τα πάντα. Ο Μαρινάκης είπε στο ποδοσφαιρικό τμήμα αυτό που θα έλεγε ο κάθε ένας φίλαθλος της ομάδας.

Με την διαφορά βεβαίως πως ο Μαρινάκης θα κάνει πράξη ότι ακριβώς είπε. Από την αρχή έως το τέλος. Τα λόγια είναι εύκολα. Οι πράξεις είναι το θέμα, και σε αντίθεση με τους υπόλοιπους στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Μαρινάκης ότι λέει το κάνει.

Και θα κάνει και τώρα αν χρειαστεί για να δει τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει τους στόχους του. Είναι ώρα ευθύνης για όλους στον Ολυμπιακό. Για όλους. Τα ματς με την Σλόβαν πρέπει να είναι η αρχή ώστε ότι συνέβη με την Λουντογκόρετς να αποδειχτεί ως μια μικρή παρένθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ