Η ΑΕΚ πάει στα σίγουρα για την υπόθεση του εξτρέμ

Η ΑΕΚ πάει στα σίγουρα για την υπόθεση του εξτρέμ

Ο Άμραμπατ έρχεται στην Ένωση για να της δώσει ποιότητα και να προσθέσει μια ακόμα προσωπικότητα με χαρακτήρα και εμπειρία στο ρόστερ της.

Ο Νορντίν Άμραμπατ είναι ο παίκτης που επέλεξε η ΑΕΚ για την ενίσχυση των άκρων της. Ένας παίκτης με μια σπουδαία καριέρα, που προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά. Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί και τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί για την απόκτησή του τα λένε όλα.

Είναι δεδομένο πως οι Κιτρινόμαυροι αναβαθμίζουν με την προσθήκη του τις πτέρυγες. Βάζουν στο δυναμικό τους έναν ποδοσφαιριστή με πολλή ποιότητα, που μπορεί να καθορίσει ατομικά την κατάληξη ενός αγώνα.

Οι επαφές των «κιτρινόμαυρων» μαζί του βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, αφορούν διετές συμβόλαιο συνεργασίας και στόχος της ομάδας είναι να τον φέρει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

Μάλιστα κομβικό ρόλο στο όλο διαφαινόμενο deal «παίζει» η προτροπή του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, προπονητή της Εθνικής Μαρόκο, που του μετέφερε πως για να δώσει το παρών στο Μουντιάλ του Κατάρ θα είναι καλό για εκείνον να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Το τελευταίο αποτελεί τεράστιο κίνητρο για τον Άμραμπατ. Ο Μαρονικός άσος θέλει να αγωνιστεί στο Μουντιάλ του Κατάρ και να προσθέσει μία ακόμα διάκριση στην πλούσια καριέρα του. Προφανώς από το παραπάνω η ΑΕΚ μπορεί να βγει ωφελημένη και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Το να έχει στις τάξεις της έναν παίκτη που «διψά» να διακριθεί είναι μεγάλο συν και σίγουρα οι Κιτρινόμαυροι έχουν αξιολογήσει και αυτό το δεδομένο, στην συγκεκριμένη επιλογή. Η μεταγραφή του Άμραμπατ δείχνει πως στην ΑΕΚ θέλησαν να κινηθούν στα σίγουρα για το θέμα του εξτρέμ.

Η απόφαση της Ένωσης να αποκτηθεί ένας παίκτης με εμπειρία, μια δοκιμασμένη όπως λέμε λύση, έγινε με γνώμονα αρκετούς παράγοντες. Πέραν της εμπειρίας στην ΑΕΚ θέλουν να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα διαθέτει ισχυρές προσωπικότητες. Παίκτες με χαρακτήρα.

Τέτοιος είναι ο Τζαβέλλας, τέτοιος είναι ο Βράνιες, τέτοιος ο Αραούχο και φυσικά και ο Άμραμπατ. Πέρυσι αυτό το στοιχείο απουσίαζε από την ομάδα. Και αυτό αποτυπώθηκε στο γήπεδο. Ιδίως στα μεγάλα ματς. Στην ΑΕΚ ξέρουν πως για να γίνει η ομάδα ξανά ανταγωνιστική απαιτείται και αυτό το στοιχείο. Και ο Άμραμπατ αναμφίβολα θα το ενισχύσει ακόμα περισσότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ