Κύριε Γραμμένε, μιλάτε και εσείς;

Κύριε Γραμμένε, μιλάτε και εσείς;

 Οι γνωστές… παθογένειες είναι το πρόβλημα, κατά τον «δικό μας είναι» πρόεδρος της ΕΠΟ που συμμετέχει στις διεργασίες για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Η σημερινή προκλητική επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής των θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου και κάθε υγιώς σκεπτόμενου Έλληνα φιλάθλου. Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, αναπόδεικτες κατηγορίες, ύβρεις και συκοφαντικές αναφορές στοχοποιούν επαγγελματίες, εργαζομένους και οικογενειάρχες και σπιλώνουν σε εθνικό δίκτυο υπολήψεις, με στόχο την κατατρομοκράτηση τους ενόψει ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, που κάποιοι αποφάσισαν να μετατρέψουν σε «ρωμαϊκή αρένα», αποβλέποντας σε μικροπολιτικά οφέλη για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης.

Είναι προφανές δε ότι πλέον μετέρχονται κάθε μεθόδου προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν κάθε διαδικασία εξυγίανσης. Στην προσπάθεια τους αυτή δεν διστάζουν μάλιστα να εξευτελίσουν το ποδόσφαιρο της χώρας μας και σε διεθνές επίπεδο. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν πρόκειται να εμπλακεί σ αυτή την προσχεδιασμένη αθλιότητα! Εφεξής τον λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα, στα οποία θα παραπεμφθεί όποιος τορπιλίζει το ήπιο κλίμα των αγώνων, δημιουργεί κίνδυνο πρόκλησης κρουσμάτων βίας στα γήπεδα και προκαλεί με τη συμπεριφορά του το δημόσιο αίσθημα και το φίλαθλο πνεύμα». Τάδε έφη η ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου.

Η ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας την 1η Φεβρουαρίου ως αντίδραση στο αίτημα των Ερυθρόλευκων να αλλάξουν οι διαιτητές για το ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Του διαιτητή Παπαπέτρου σε εκείνο το 1-2 του Καραϊσκάκης, για το οποίο ο ίδιος παραδέχθηκε δύο μεγάλα λάθη του, με κερασάκι εκείνο της φάσης του 90’+2 που έκρινε και τον νικητή. Το ματς για το οποίο ο Ολυμπιακός όχι μόνο έχασε τους βαθμούς εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά τιμωρήθηκε και με αφαίρεση τριών βαθμών για όσα ακολούθησαν.

Γιατί αυτή η… επιστροφή σε μια υπόθεση ξεχασμένη; Διότι πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, ο κύριος Βαγγέλης Γραμμένος τοποθετήθηκε για όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ώρα στο ποδόσφαιρο μας, έπειτα από τη συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού που ακόμη δεν απάντησε σε αυτό που αποκάλυψε χθες to10.gr για την διαβόητη ανάρτηση στη «Διαύγεια» που απαγόρευε τη μετακίνηση των φίλων της ΑΕΚ στη Τούμπα για το κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπι που έρχονταν. Είναι και πρόεδρος της ΕΠΟ λοιπόν στο… τραπέζι των διαβουλεύσεων. Είναι εκεί για να βοηθήσει. Και τι μας είπε βγαίνοντας από την αίθουσα; Μίλησε «για ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε με καλούς οιωνούς και εξελίχθηκε με τις γνωστές παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ναι, αλλά ποιες είναι οι γνωστές παθογένειες κύριε Πρόεδρε; Πήρατε εσείς θέση για τα γεγονότα της Τούμπας, στην οποία θα στείλετε σε μερικές ημέρες ξανά ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού για να αγωνιστούν με το εθνόσημο κόντρα στην Ελβετία (23/3). Νιώσατε προσβολή που από χθες το βράδυ το πρωτάθλημα μας, κάνει… διεθνή καριέρα όντας «πρώτη είδηση» όπου ακούγεται ο ήχος της μπάλας; Νιώσατε ντροπή για την συμπεριφορά του Ιβάν Σαββίδη; Εκείνον που δήλωνε δημόσια πριν από λίγους μήνες πως «δικός μας είναι ο Γραμμένος». Εκείνος στον οποίο ανήκει το Μακεδονία Παλλάς που επιλέξατε για το πρώτο Δ.Σ της δικής σας ομοσπονδίας;

Έκανε ρεζίλι διεθνώς ο Ολυμπιακός το Ελληνικό ποδόσφαιρο κύριε Πρόεδρε ζητώντας την αλλαγή ενός διαιτητή, και ο Ιβάν Σαββίδης τι ακριβώς το έκανε; Το διαφήμισε. Ή μήπως είπατε κάτι μετά τα γεγονότα της 25ης Φεβρουαρίου στην Τούμπα, και τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία; Ή μήπως είπατε κάτι για τον τρόπο με τον οποίο ξαφνικά ήρθαν τα πάνω-κάτω ξημερώματα Κυριακής από το «νομοθέτημα» του Εφέτη, Σκουτέρη…

Και τέλος πάντων από τη στιγμή που είστε λιγάκι στριμωγμένος τουλάχιστον μην μιλάτε καθόλου. Και κυρίως, ας μην σας μιλάνε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ