Ολυμπιακός – Ο Λόπες, ο Ονιεκούρου και ο Μασούρας

Ολυμπιακός – Ο Λόπες, ο Ονιεκούρου και ο Μασούρας

Μια τριάδα – φωτιά δημιούργησε ο Ολυμπιακός πίσω από τον επιθετικό. Με τον Μαρτίνς να μπορεί να δοκιμάζει τα πάντα…

Ήταν ξεκάθαρο πως από την πώληση του Ποντένσε και μετά ο Ολυμπιακός «έχασε» στα άκρα σημαντικό μέρος της δυναμικής του. Με τον Γιώργο Μασούρα να είναι ο ποδοσφαιριστής που πήρε πάνω του το μεγαλύτερο βάρος. Και αναδείχθηκε μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού με την σπουδαία εξέλιξή του και την προσφορά στο παιχνίδι της ομάδας.

Ο Μπρούμα πέρσι δεν κατάφερε να παίξει τον ρόλο που χρειαζόταν ο Ολυμπιακός και το «στοίχημα» των πρωταθλητών ήταν να μπορέσουν να κλείσουν μια και καλή το «θέμα» στα άκρα της επίθεσης.

Το έκαναν με τον καλύτερο τρόπο. Είναι αυτό που λέμε πως καλύτερα δεν γινόταν. Και Ονιεκούρου και Ρόνι Λόπες!

Δύο ποδοσφαιριστές με το βιογραφικό που σου δίνει την δυνατότητα να πιστεύεις ακράδαντα πως… θα πέσουν τα τσιμέντα όπως έλεγε ο αείμνηστος Αλέφαντος.

Δύο μεσοεπιθετικοί που μπορούν να σμπαραλιάσουν οποιαδήποτε αντίπαλη άμυνα. Η παρουσία του Νιγηριανού δίνει εκρηκτικότητα, ταχύτητα αλλά και γκολ στον Ολυμπιακό. Ο Ρόνι Λόπες, πολυσύνθετο ταλέντο, μπορεί με την ποιότητα που τον διακρίνει να δώσει ασίστ και γκολ και να προσφέρει και στις τρείς θέσεις πίσω από τον επιθετικό.

Βάλτε στην εξίσωση και τον Γιώργο Μασούρα που είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει να είναι στα βασικά πλάνα του Μαρτίνς και έτσι συνθέτουμε μια εξαιρετική τριάδα φωτιά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του Ολυμπιακού. Με τον Μαρτίνς να έχει την δυνατότητα να δοκιμάζει τα πάντα χωρίς το άγχος των «πειραμάτων» και των αλχημειών. Έχοντας συνάμα στα μετόπισθεν σημαντικές λύσεις ακόμη για τα άκρα της επίθεσης.

Με Ονιεκούρου, Λόπες και Μασούρα ο Ολυμπιακός μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιεί με επιτυχία τόσο το 4-2-3-1 όσο και το 4-3-3. Ο Λόπες μπορεί να παίξει πίσω από τον επιθετικό άρα είναι πολύ πιθανό να τους βλέπουμε και τους τρεις στο βασικό σχήμα. Αν ο Μαρτίνς πηγαίνει σε 4-3-3 τότε ένας από τους τρεις θα αποτελεί μια επιλογή πρώτης γραμμής απ τον πάγκο.

Όπως και να έχει ο «πονοκέφαλος» για τον Μαρτίνς με το ρόστερ να «γεμίζει» με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές είναι μεγάλος. Και… απαραίτητος ώστε ο Ολυμπιακός να πετύχει τους στόχους του.

Όλα βεβαίως θα τα δούμε στο χορτάρι. Εκεί δίνονται όλες οι «απαντήσεις»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ