Τώρα, η μπάλα στον Μιλόγεβιτς

Τώρα, η μπάλα στον Μιλόγεβιτς

Η ΑΕΚ κάλυψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μεταγραφικές ανάγκες της, γέμισε το ρόστερ της με λύσεις και ποιότητα, με τον Σέρβο τεχνικό να έχει πλέον στα χέρια του όλα τα εργαλεία για να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Το μεταγραφικό ντεμαράζ της ΑΕΚ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου είναι αναμφίβολα εντυπωσιακό. Η Ένωση απέκτησε τον διεθνή Ελβετό Στίβεν Τσούμπερ που «έβγαλε μάτια» στο Euro, έφερε στην Ελλάδα και τον συμπατριώτη του Ντάρκο Γέφτιτς, με το ρόστερ της να γεμίζει ποιότητα και λύσεις.

Με μια ανάγνωση του ρόστερ του Δικεφάλου γίνεται αντιληπτό πως πλέον η ομάδα είναι πλήρης. Παίκτες που μέχρι πέρυσι θεωρούσαν σίγουρη τη θέση τους στην ενδεκάδα, φέτος θα πρέπει να «ματώσουν». Όπως για παράδειγμα ο Μάνταλος ή ο Τάνκοβιτς. Η ΑΕΚ διαθέτει όλες τις λύσεις και τα «όπλα» για να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια.

Παρά την καθυστέρηση που έδειξε μέσα στο καλοκαίρι και της κόστισε τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, στο τέλος έγινε αυτό που έπρεπε. Και με το παραπάνω. Οι ανάγκες του ρόστερ καλύφθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πλέον, η μπάλα είναι στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει όλα τα «εργαλεία» για να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Μια ομάδα που θα κερδίσει ξανά τον κόσμο, που δικαιολογημένα τα προηγούμενα χρόνια έχασε την πίστη του στον σύλλογο. Ο Μιλόγεβιτς έχει μπόλικη δουλειά μπροστά του και θα κριθεί εκ του αποτελέσματος, όπως συμβαίνει πάντα.

Η πίεση είναι σίγουρα μεγάλη. Η καρέκλα του προπονητή της ΑΕΚ είναι πάντα «ηλεκτρική». Ιδίως όταν μιλάμε για μια χρονιά που υπάρχουν απαιτήσεις, αλλά έχουν γίνει και μεταγραφικές υπερβάσεις. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδειξε τον δρόμο, κάνοντας όσα έπρεπε, για να κλείσει πολύ σημαντικές μεταγραφές. Και ακριβές μεταγραφές. Τέτοιες ήταν του Μισελέν, του Αραούχο, του Άμραμπατ, του Στάνκοβιτς, του Τσούμπερ, του Γέφτιτς, του Τζαβέλλα.

Ανέφερα τις πιο ηχηρές από όσες έκανε η ΑΕΚ και εκείνες για τις οποίες απαιτήθηκε το… κάτι παραπάνω. Έγινε όμως. Το θέμα είναι από εδώ και πέρα αυτό να αποτυπωθεί και στο γήπεδο. Με τη δημιουργία ενός συνόλου που θα πείθει πως είναι ικανό για τον τίτλο. Για το τελευταίο, πλέον η μεγαλύτερη ευθύνη βαραίνει τον Μιλόγεβιτς. Η ΑΕΚ ακόμα παρουσιάζει αγωνιστικές αδυναμίες και ζητήματα. Κυρίως στον τομέα της συνοχής. Δεν είναι κάτι παράλογο, όταν μιλάμε ουσιαστικά για μια νέα ομάδα. Όμως από την άλλη στην ΑΕΚ και δη στη φετινή ομάδα, το προνόμιο της υπομονής δεν υπάρχει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ