Μεταγραφικά, η ΑΕΚ άλλαξε επίπεδο

Μεταγραφικά, η ΑΕΚ άλλαξε επίπεδο

Η Ένωση ξεπέρασε τις προσδοκίες και τον εαυτό της στο κομμάτι της ενίσχυσης. Τώρα αυτό πρέπει να αποτυπωθεί και στο χορτάρι

Η περυσινή χρονιά τελείωσε με γκρίνια και απογοήτευση για την ΑΕΚ. Όπως και οι υπόλοιπες δύο από το πρωτάθλημα και μετά. Η Ένωση δεν μπόρεσε να γίνει ανταγωνιστική και γνώρισε βαριές ήττες. Φέτος, εξαγγέλθηκε από τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη πως η ομάδα θα αλλάξει σελίδα. Θα ενισχυθεί, θα κάνει όσα πρέπει και θα προχωρήσει μπροστά.

Οι προσδοκίες για τα παραπάνω διαψεύστηκαν μετά τον αποκλεισμό από τη Βελέζ. Ένας αποκλεισμός που έφερε ξανά κουβέντες στη λογική του «άντε μία από τα ίδια φέτος». Όπως φάνηκε όμως η συνέχεια ήταν διαφορετική. Οι Κιτρινόμαυροι ξεπέρασαν τον εαυτό τους στα μεταγραφικά. Άλλαξαν εντελώς την τακτική που ακολουθούσαν τα προηγούμενα χρόνια και κάλυψαν με τον καλύτερο τρόπο κάθε ανάγκη τους.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το πιο εντυπωσιακό μεταγραφικό καλοκαίρι της. Άλλαξε επί της ουσίας όλη την ενδεκάδα της, προσθέτοντας ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ της. Ιδίως το φινάλε της στα μεταγραφικά ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Η Ένωση έκανε αυτό που έπρεπε και με το παραπάνω. Έχει συνθέσει ένα ρόστερ που δείχνει ικανό να την επαναφέρει στην κορυφή. Ενώ πλέον οι ισορροπίες του ρόστερ είναι τέτοιες που παίκτες με βασική θέση μέχρι και πέρυσι, φέτος είναι πιθανό να δίνουν μάχη για μια θέση στην αποστολή.

Ο Δικέφαλος έχει γεμίσει από λύσεις και ποιότητα. Έχει βάθος στο ρόστερ του και έναν νέο προπονητή με φιλοδοξίες. Εκείνο που χρειάζεται τώρα είναι όλα αυτά να αποτυπωθούν στο γήπεδο. Να πείσει η ΑΕΚ με την αγωνιστική πλέον εικόνα της πως μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο.

Ο κόσμος «ζεστάθηκε» και πάλι. Δείχνει να πιστεύει στο πλάνο και να επικροτεί το πώς κινήθηκε η ομάδα το καλοκαίρι. Αυτό που έχει ανάγκη η ΑΕΚ είναι ένα καλό ξεκίνημα στη χρονιά. Να αποκτήσει μέσω θετικών αποτελεσμάτων ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.

Νομίζω πως το τελευταίο είναι απαραίτητο συστατικό για ένα σύνολο που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Και είναι κάτι που η ΑΕΚ στερήθηκε τα τελευταία χρόνια. Φέτος οι προϋποθέσεις για να γίνει και πάλι… ΑΕΚ υπάρχουν και με το παραπάνω. Δουλειά, πίστη και στήριξη χρειάζεται η Ένωση. Με αυτόν τον συνδυασμό, είναι πολύ πιθανό η φετινή χρονιά να φέρει μετά από καιρό και πάλι χαμόγελα στον κόσμο της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ