Ρε, μήπως μας δουλεύει ο μπαγάσας;

Ρε, μήπως μας δουλεύει ο μπαγάσας;

Κι όμως, ο Φαντ Σιπ δήλωσε ότι οι παίκτες του στο ματς με το Κόσοβο έκαναν ότι τους είπε!!!!

Αυτό το… πράγμα δεν μπορεί να είναι η Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Δεν είναι ομάδα ένα συνονθύλευμα που δεν μπορεί να αλλάξει τρεις πάσες στη σειρά. Μα ούτε τρεις πάσες Αν αυτό δεν είναι ευθύνη του προπονητή τότε ποιανού είναι; Το Κόσοβο είναι 100 θέσεις πιο κάτω στην κατάταξη κι όμως μέσα στο γήπεδο φαινόταν καλύτερη ομάδα. Αν βγάλουμε έξω το όμορφο γκολ από τη συνεργασία του Μπακασέτα με τον Δουβίκα δεν υπάρχει άλλη φάση που να απείλησε ουσιαστικά η Εθνική. Τέτοια επιθετική ανυπαρξία.

Πήραμε αυτό που μας άξιζε στην Πρίστινα. Το αντιποδόσφαιρο που παίξαμε τιμωρήθηκε με ένα καταδικαστικό αποτέλεσμα. Αν δεν θέλουμε να κοιτάξουμε κατάματα την πραγματικότητα μπορούμε να λέμε κουταμάρες για το επόμενο παιχνίδι με την Σουηδία. Ποιο παιχνίδι; Αποκλειστηκαμε πάει και τελείωσε. Τρεις ισοπαλίες στη σειρά με τρεις απογοητευτικές εμφανίσεις. Βάζω και το ματς με την Ισπανία μέσα που δεν ακουμπήσαμε την μπάλα. Που την είδαν την βελτίωση της Εθνικής οι υποστηρικτές του Φαντ Σιπ δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν είναι μόνο η καταδικαστικη ισοπαλία. Είναι κυρίως η άθλια εμφάνιση. Είναι η πσντελής αδυναμία της Εθνικής να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και να δημιουργήσει φάσεις. Τέτοια αδυναμία δεν εξηγείται με ποδοσφαιρικους όρους.

Τι δήλωσε ο κόουτς μετά το ματς. Ότι οι παίκτες του τα έδωσαν α και έκαναν ότι τους είπε. Μας δουλεύει ο… μπαγάσας δεν εξηγείται διαφορετικά. Τι διάολο τους είπε δηλαδή; Να πετάει ο Τζαβέλας την μπάλα μπροστά και να τρέχουν μπας και την προλάβουν ο Παυλίδης με τον Δουβίκα. Τους είπε όταν φτάνει η μπάλα στον Βλαχοδήμο ο Τδιμικαε6με τον Ανδρούτσο να μένουν χαμηλά αντί να βρουν ψηλά ώστε να υπάρχουν επιλογές για πάσα; Αυτός τους είπε να γυρίσουν πίσω στα τελευταία λεπτά για να αντιμετωπιστεί το… μεγαθήριο; Σίγουρα πάντως αυτός ήταν που έβγαλε τον επικίνδυνο Δουβίκα ώστε να… ανακουφίσει την Κοσοβαρικη άμυνα. Ο Ολλανδός έχει αποτύχει παταγωδώς. Μαζί του κι ένα συστήματα κι μέσα κι έξω από την ΕΠΟ που τον υποστήριζε. Ήρθε η ώρα ο Θοδωρής Ζαγοράκης να αντιληφθεί πως έχουν τα πράγματα και να απαλλάξει τον Φάνε Σιπ από τα καθήκοντα του.

Δεν είναι μόνο η ισοπαλία και η αποτυχία να πάνε στο Κατάρ. Είναι η άθλια εικόνα για την οποία δεν έχει καν συνείδηση Ομοσπονδιακός τεχνικός. Αν νομίζει ότι όλα ήταν καλά στο συγκεκριμένο παι νιδι τότε την ίδια αντίληψη περνάει και στους παίκτες του κι αυτό είναι εγκληματικό. Διαμορφώνεται έτσι μια γενιά Ελλήνων διεθνών που ξεχνάνε ποιους διαδέχτηκαν και φαίνονται να αποτυγχάνουν αλλά να ακούνε από τον προπονητή τους ότι δεν έχει από αυτούς κανένα παράπονο.

Ε, όχι λοιπόν. Εμείς έχουμε και από τους ίδιους και από τον προπονητή τους. Τέρμα περί οικογενειακό κλίμα. Δεν θέλουμε να τους παντρέψουμε με τις αδελφές μας και να τους φέρουμε σπίτι μας. Να παίζουν και να προκρίνονται θέλουμε κι ας μιλήσανε μεταξύ τους. Κι αφού ο Φαντ Σιπ δεν το μπορεί (έχει ήδη αποτύχει σε τρεις διοργανώσεις) να πάει σπίτι του τώρα και εμείς να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ