AEK – Ευκαιρία για ξεκίνημα με το πόδι στο γκάζι

AEK – Ευκαιρία για ξεκίνημα με το πόδι στο γκάζι

Η ΑΕΚ θέλει να κάνει ένα δεύτερο restart στη σεζόν, με νίκη και μια πειστική εμφάνιση.

Μπορεί το καλοκαίρι να ξεκίνησε στραβά για την ΑΕΚ, όμως με τις κινήσεις που έγιναν στο φινάλε ο κόσμος έχει ζεσταθεί ξανά. Πιστεύει πως η φετινή ομάδα είναι ικανή να επιστρέψει στα γνωστά της δεδομένα και να είναι ανταγωνιστική. Η Ένωση έχει σήμερα την ευκαιρία να πάρει ξανά ψυχολογία.

Το ματς με τον Ιωνικό είναι από εκείνα όπου δεν μπορεί να συζητιέται μόνο το αποτέλεσμα. Αυτό πρέπει να είναι η νίκη και μόνο. Θα είναι καταστροφικό έστω και σαν σκέψη οποιοδήποτε άλλο σενάριο. Οι Κιτρινόμαυροι πρέπει να κάνουν και μια πειστική εμφάνιση.

Μια ομάδα που θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει δυναμικά. Με το πόδι στο γκάζι. Να δείξει εξαρχής τις δυνατότητές της και να κερδίσει τον κόσμο της. Είναι πολύ βασικό για την ΑΕΚ το τελευταίο. Οι φίλαθλοι της Ένωσης έχουν περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια. Πολλές απογοητεύσεις που δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν.

Ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι να δουν ξανά μια ομάδα που θα θυμίζει ΑΕΚ. Το φετινό ρόστερ είναι τέτοιου επιπέδου. Πλέον η ΑΕΚ είναι θωρακισμένη σε κάθε θέση, με ποιοτικές λύσεις. Τόσες που επιτέλους συζητάμε ξανά για την ενδεκάδα και μας φαίνεται σαν γρίφος.

Θα παίξουν στα άκρα οι Τσούμπερ-Γκαρσία ή μήπως ο Άμραμπατ; Θα επιλεγεί για τον ρόλο του επιτελικού ο Μάνταλος ή ο Γέβτιτς; Ποιος θα ξεκινήσει στην κορυφή και ποιοι θα είναι στα χαφ; H μόνη γραμμή της ΑΕΚ που δείχνει να έχει ξεκάθαρους βασικούς είναι η αμυντική της. Για όλες τις υπόλοιπες η κουβέντα είναι ανοικτή και αυτό είναι κάτι που είχαμε χρόνια να το δούμε.

Το ζητούμενο είναι όλα τα παραπάνω να αποτυπωθούν στο χαρτί. Να καταφέρει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς να δημιουργήσει ένα σύνολο με αγωνιστική ταυτότητα και ομοιογένεια. Ένα σύνολο που θα έχει ξεκάθαρο πλάνο και στόχο. Η ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη έχει μόνο τις εγχώριες υποχρεώσεις της. Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, ίσως αυτό να είναι και μια ευκαιρία της, σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Το θέμα είναι να την εκμεταλλευτεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ