Καλώς ήρθατε στον κόσμο του… πραγματικού Ολυμπιακού!

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του… πραγματικού Ολυμπιακού!

Βρε τον… μπαγάσα τον Αγκιμπού, πως κοντρόλαρε και απελευθέρωνε την μπάλα. Πως ξέφευγε μέσα σε ένα τετραγωνικό μέτρο. Ένας δαίμονας που βρισκόταν παντού για να προσφέρει λύσεις και να βοηθήσεις τους συμπαίκτες του.

Πώς να το κάνουμε! Η Φενέρ έκανε σέντρα και τα γκολ ήταν σαν να τα έτρωγε μαζί με τους εγχώριους ανταγωνιστές του Ολυμπιακού. Να μην κρυβόμαστε. Κάμποσοι είχαν ξεθαρρέψει φέτος στηριγμένη όχι τόσο στην ενίσχυση της ομάδας τους αλλά κυρίως στις αρρυθμίες που εμφάνιζε μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός. Σου λέει φέτος είναι η ευκαιρία. Ποιος είναι αυτό ο… λιπόσαρκος Αγκιμπού, είναι βαρύς και δεν κάνει τίποτα ο Τικίνιο, δεν τραβάει ο Ρόνι Λόπες. Ηρθε λοιπόν η εμφάνιση και η τριάρα κόντρα στην Φενέρ και άντε τώρα να βγάλεις άκρη.

Ο Αγκιμπού έκανε πράγματα και θαύματα στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Βρε τον… μπαγάσα πως κοντρόλαρε και απελευθέρωνε την μπάλα. Πως ξέφευγε μέσα σε ένα τετραγωνικό μέτρο. Ένας δαίμονας που βρισκόταν παντού για να προσφέρει λύσεις και να βοηθήσεις τους συμπαίκτες του. Αποκάλυψη! Πάμε τώρα στον Τικίνιο. Αυτός ήταν που έκανε την τουρκική άμυνα να μην ξέρει από πού θα της έρθει. Στο πρώτο γκολ σκάβει την μπάλα και αφήνει άγαλμα τον τερματοφύλακα. Στο δεύτερο σπάει τα άλατα του αμυντικού που πήγε να τον μαρκάρει. Στο τρίτο περνάει την μπάλα από την μύτη της βελόνας. Ένα θωρηκτό με άψογη τεχνική κατάρτιση που δεν μπορούσες να τους αποσπάσεις την μπάλα.

Αφησα τρίτο τον Μασούρα για να παραδεχτώ πως είναι ακόμα εκτός φόρμας ο Ρόνι Λόπες. Πράγματι, αλλά τι να το κάνεις όταν ο Γιώργος κεντάει με το τρόπο που κέντησε πάνω στο ποδοσφαιρικό σώμα της Φενέρ. Δυο γκολ και μια ασίστ. Κάθε φορά που έπαιρνες την μπάλα η άμυνα της Φενέρ πανικοβαλλόταν. Στο πρώτο του γκολ κοντρολάρει με το αριστερό και φέρνει την μπάλα στο δεξί σουτάροντας χωρίς να σκάσει κάτω. Άψογη εκτέλεση. Ένα μεγάλο ευρωπαϊκό βράδυ για τον Ολυμπιακό που θα ευεργετήσει την ψυχολογία του και θα του ανοίξει τον δρόμο για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Βαλτσίκ ήταν κέρβερος κάτω από δοκάρια. Ο Μπουχαλάκης, η ήρεμη δύναμη που καθοδηγούσε το παιχνίδι του. Σωστά ο κόουτς έβγαλε τον κιτρινισμένο Μπα για να αποφύγει την κόκκινή. Καλός ο λαλά που τον αντικατέστησε. Δυναμίτης ο Ρέαμτσιουκ από τα αριστερά. Αναρωτιέμαι πως θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός όταν όλα του τα μεταγραφικά αποκτήματα βρουν αγωνιστικό βημαρτισμό. Και κάτι ακόμα: Αν είναι να τον βρουν, ας καθυστερήσουν όσο καθυστέρησε για διάφορους λόγους ο Τικίνιο. Ο Μαρτίνς έχει υπομονή και η ομάδα παίκτες για να την κρατήσουν στην κορυφή μέχρι τότε. Οσοι πίστεψαν ότι φέτος οι ερυθρόλευκοι θα είναι καλύτεροι από πέρσι, βλέποντας την Φενέρ να ξαπλώνει στο καναβάτσο θα κατάλαβαν ότι είχαν δίκιο βουνό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ