ΑΕΚ – Πρέπει να αρχίσει να δείχνει και χαρακτήρα

ΑΕΚ – Πρέπει να αρχίσει να δείχνει και χαρακτήρα

Η ΑΕΚ διαθέτει εξαιρετικές μονάδες σε κάθε γραμμή. Έχει ποιότητα και λύσεις. Ακόμα όμως κάτι της λείπει…

Επιτέλους διπλό για την ΑΕΚ. Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για την Ένωση στο Αγρίνιο και η δουλειά έγινε. Αυτή τη στιγμή αυτό είναι που μετράει. Να βρει η ομάδα την ηρεμία της ενόψει της διακοπής και να μπορέσει να δουλέψει με άλλη ψυχολογία για να βελτιωθεί. Γιατί χρειάζεται βελτίωση.

Το τελικό σκορ δεν παρουσιάζει την ακριβή εικόνα του ματς. Η ΑΕΚ μετά το 30’ είχε ζητήματα. Κινδύνεψε με ισοφάριση και να ζήσει εκ νέου ένα αντίστοιχο… Ηράκλειο. Δεν συνέβη αυτό λόγω Στάνκοβιτς και λίγο μετά η κλάση του Στίβεν Τσούμπερ κλείδωσε τη νίκη.

Είναι θέμα όμως ότι για ακόμα ένα παιχνίδι η ΑΕΚ προηγήθηκε νωρίς με σκορ ασφαλείας και στο τέλος… καρδιοχτύπησε. Ένα θέμα κυρίως χαρακτήρα. Οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν ακόμα μπολιαστεί με αυτό που χρειάζεται μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Το να ξέρει δηλαδή να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και να κάνει τον αντίπαλο να πιστέψει πως δεν μπορεί να… επιστρέψει από μια τέτοια κατάσταση.

Στο συγκεκριμένο κομμάτι χρειάζεται δουλειά από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το ματς με τον Ατρόμητο είναι μεγάλο και πρέπει να το εκμεταλλευτούν στην ΑΕΚ. Η ομάδα διαθέτει ποιότητα και λύσεις σε κάθε γραμμή της. Αυτό της έχει δώσει μέχρι στιγμής και τα αποτελέσματα.

Χρειάζονται όμως κι άλλα για να πείσει πως μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Κρίμα θα είναι να χαθεί μια τέτοια ευκαιρία φέτος, διότι φαίνεται πως και οι βασικοί της αντίπαλοι έχουν τα θέματά τους. Η ΑΕΚ πρέπει να κοιτάξει να διορθώσει τα δικά της.

Το σύνολο που έχει στα χέρια του ο Σέρβος τεχνικός είναι το ποιοτικότερο των τελευταίων ετών. Ποτέ ξανά η ΑΕΚ δεν είχε τόση ποιότητα και τόσες επιλογές, για κάθε θέση, τα τελευταία χρόνια. Προς το παρόν όμως κάτι… λείπει.

Κλείνοντας να σημειώσω πως ένα θέμα στα δικά μου μάτια είναι και η αντοχή. Η ΑΕΚ δείχνει να «σκάει» σαν σύνολο σχετικά γρήγορα και να μην έχει διάρκεια στον ρυθμό της. Αυτό καταγράφηκε ακόμα και στα ματς που νίκησε. Σίγουρα η σεζόν είναι στο ξεκίνημα, όμως αυτό ισχύει και για τους υπόλοιπους. Που μέχρι στιγμής δείχνουν καλύτεροι από την Ένωση στο εν λόγω κομμάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ