Ο φετινός Αραούχο είναι αναντικατάστατος

Ο φετινός Αραούχο είναι αναντικατάστατος

Το ενδεχόμενο απουσίας του Αργεντινού φορ από το ματς με τον Βόλο, δεν είναι απλή υπόθεση για την ΑΕΚ.

Ο Σέρχιο Αραούχο επέστρεψε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι. Αυτή τη φορά για πάντα. Με κανονική μεταγραφή. Η Ένωση έκανε την οικονομική υπέρβαση και τον απέκτησε από την Λας Πάλμας, ποντάροντας πάνω του για το «τώρα», αλλά και το «αύριο». .Συνέβη επειδή το ήθελε πολύ και ο ίδιος, επειδή προσπάθησε και εκείνος να φέρει την κατάσταση στα μέτρα του. Πάνω από όλα όμως συνέβη γιατί ο Δημήτρης Μελισσανίδης το ήθελε και το έκανε πράξη. Τέσσερα χρόνια του ήταν καρφωμένη στο μυαλό αυτή η ημέρα και έγινε πραγματικότητα.

Ο Αραούχο ήρθε στην Ένωση απαλλαγμένος από το άγχος των περασμένων φορών, ειδικότερα εκείνης της τελευταίας που δεν ήταν και σε καλή κατάσταση. Το ξέρει και ο ίδιος αυτό, κάπου είχε αφεθεί, πνευματικά αλλά και σωματικά. Φαινόταν ότι ήθελε δουλειά ακόμα και στην εκγύμναση, δεν πατούσε καλά, δεν είχε αντοχές, ήταν άλλος από τον ποδοσφαιριστή που είχαμε απολαύσει τη σεζόν 2017-18.

Φέτος βλέπουμε ξανά αυτόν τον ποδοσφαιριστή. Τον «killer» που χρειάζεται μισή ευκαιρία για να κάνει γκολ, τον επιθετικό που με την συνεχή του κίνηση ανακατεύει την αντίπαλη άμυνα. Ο Αραούχο δείχνει στα καλύτερά του. Ο Αργεντινός φορ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στις πρώτες αγωνιστικές, μετρώντας ήδη τρία γκολ.

Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι η εικόνα του στο γήπεδο. Η δίψα που δείχνει να ηγηθεί της ΑΕΚ, να την κουβαλήσει μέχρι τη γη της επαγγελίας. Γι’ αυτό και μια ενδεχόμενη απουσία του στο ματς της Κυριακής με τον Βόλο, μόνο απλή υπόθεση δεν μοιάζει. Ο Αραούχο που βλέπουμε φέτος είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος για τον Δικέφαλο. Είναι σημείο αναφοράς στην επιθετική γραμμή και μια μόνιμη απειλή για τον αντίπαλο.

Προφανώς και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι μια αξιόπιστη λύση. Ο Ιρανός φορ έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά για την ΑΕΚ. Όμως ο Αραούχο αυτής της περιόδου, δείχνει αναντικατάστατος. Γι’ αυτό και ο Αργύρης Γιαννίκης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, για να διαπιστώσει αν θα τον έχει στη διάθεσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ