ΑΕΚ – Το τελευταίο must win πριν το ντέρμπι αποδείξεων

ΑΕΚ – Το τελευταίο must win πριν το ντέρμπι αποδείξεων

Το 4Χ4 στο οποίο στόχευε η ΑΕΚ μετά τη διακοπή του Οκτώβρη απέχει πλέον ένα παιχνίδι όπου με νίκη η Ένωση θα έρθει αντιμέτωπη με μία συνθήκη που είχε ξεχάσει εδώ και τρία χρόνια.

Η διακοπή του Οκτώβρη για τις εθνικές ομάδες βρήκε την ΑΕΚ με νέο προπονητή στον πάγκο και μια τετράδα αγώνων μπροστά της που ναι μεν δεν ήταν εύκολοι αλλά της έδιναν την ευκαιρία για ένα 4Χ4 που θα γέμιζε με αυτοπεποίθηση τόσο τον Αργύρη Γιαννίκη όσο και τους ποδοσφαιριστές του εν όψει της ακόμη πιο δύσκολης συνέχειας. Η Ένωση τα πήγε καλά μέχρι τώρα όπου έχει το απόλυτο στα τρία παιχνίδια και μένει το θεωρητικά πιο εύκολο ίσως για να βγάλει με απόλυτη επιτυχία αυτό το πρώτο κομμάτι δουλειάς με τον 41χρονο τεχνικό.

Εφόσον όλα πάνε καλά για τους «κιτρινόμαυρους» το βράδυ του Σαββάτου στην Ριζούπολη και με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει λογικά τον Ιωνικό την επόμενη μέρα, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τους Πειραιώτες για τη δέκατη αγωνιστική στο -1 και με μία μοναδική ευκαιρία μπροστά της. Να κερδίσει και να βρεθεί μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά από τουλάχιστον τρία χρόνια.

Από τη σεζόν που κατέκτησε το πρωτάθλημα έχει η ΑΕΚ να κοιτάξει αφ’ υψηλού τους αντιπάλους της, από τότε δηλαδή που έχει να κερδίζει και τον Ολυμπιακό. Η 21η Νοέμβρη θα είναι βραδιά αποδείξεων για την Ένωση και θα δείξει αν όντως είναι φτιαγμένη για πρωταθλητισμό φέτος, μετά από μία μαύρη τριετία που ήδη τέτοια περίοδο ήταν εκτός διεκδίκησης ουσιαστικά.

Και ο Ιανουάριος δεν είναι τόσο μακριά. Η ΑΕΚ δείχνει ότι με μία-δύο προσθήκες, κυρίως στον άξονα, θα είναι ικανή να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής αφού η αλήθεια είναι πως και οι αντίπαλοί της φέτος δεν τρομάζουν. Τα όσα έγιναν σε μεταγραφικό επίπεδο το περασμένο καλοκαίρι δημιουργούν προσδοκίες ότι και οι κινήσεις του χειμώνα θα είναι επιπέδου Τσούμπερ ώστε η ΑΕΚ να ανέβει και άλλο επίπεδο.

Βήμα βήμα όμως. Για αρχή υπάρχει το αγωνιστικό και ο Απόλλωνας ώστε να γίνει το 5Χ5 (μαζί με το διπλό στο Αγρίνιο) και όλα τα άλλα έπονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ