Ο Θρύλος της Ευρώπης!

Ο Θρύλος της Ευρώπης!

Η εξαιρετική δουλειά στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό αποτελεί το παράδειγμα για όλους τους ελληνικούς συλλόγους. Δεν είναι απλά η τεράστια επιτυχία με τους δύο ευρωπαϊκούς τελικούς στο Βόλεϊ, είναι το υψηλό επίπεδο και το πρότζεκ που πέτυχε στο 100% για έναν σύλλογο όπου τα τμήματα του δεν πρωταγωνιστούν χρόνια τώρα απλά μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη!

Δύο τεράστιες επιτυχίες πανηγυρίζει απόψε η ερυθρόλευκη οικογένεια. Δύο ευρωπαϊκοί τελικοί για το ανδρικό και το γυναικείο τμήμα του Βόλεϊ στο Challenge Cup. Ο Ολυμπιακός αποτελεί με διαφορά τον πιο ολοκληρωμένο σύλλογο στην χώρα. Δεν είναι απλά οι δύο τελικοί που πανηγυρίζει απόψε ο Ολυμπιακός, η προοπτική να σηκώσει δύο ευρωπαϊκούς τίτλους στο Βόλεϊ. Είναι μια ακόμη απόδειξη του μεγέθους που έχει ευρωπαϊκά εδώ και χρόνια πλέον ο Ολυμπιακός.

Ο κορυφαίος σύλλογος της Ελλάδας, εκ των κορυφαίων συλλόγων της Γηραιάς Ηπείρου. Ποιος άλλος ελληνικός σύλλογος άλλωστε μπορεί να επιδείξει τις επιτυχίες που έχει ο Ολυμπιακός; Σε όλα τα αθλήματα οι Πειραιώτες έχουν βρει την… μαγική λύση να πρωταγωνιστούν και πέρα από τα σύνορα.

Η Ευρώπη γνωρίζει τον Ολυμπιακό γιατί ο Ολυμπιακός ακούγεται παντού! Σε όλα τα αθλήματα οι ερυθρόλευκοι είναι μέσα στους top-class συλλόγους.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κατάφερε με σωστό πρότζεκ, εξαιρετική δουλειά από όλους, ισχυρή διοίκηση, στήριξη από τους ίδιους τους οπαδούς του και βεβαίως την έμπρακτη συμπαράσταση του Μαρινάκη να πρωταγωνιστεί παντού.

Αν γυρίσουμε μερικά χρόνια πριν θα δούμε πως ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός βρισκόταν σε δεινή θέση. Οικονομικά προβλήματα για ένα σύλλογο που τα ερασιτεχνικά του τμήματα απειλούνταν να φτάσουν σε επίπεδα που βρίσκονται τώρα σύλλογοι όπως ο Παναθηναϊκός και όχι μόνο.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια όμως ο Ολυμπιακός όχι απλά κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια, να βρει τον τρόπο να σώσει τα τμήματα του, αλλά τα ισχυροποίησε σε τόσο μεγάλο βαθμό που πρωταγωνιστούν και στην Ευρώπη. Κατάφερε να ενισχύσει συνάμα τα τμήματα του με το γυναικείο μπάσκετ και το Χάντμπολ ακολουθώντας ένα πλάνο που τον φέρνει με μαθηματική ακρίβεια στην επιτυχία.

Έτσι πλέον ο Ολυμπιακός της Ευρωλίγκα του μπάσκετ (η πιο επιτυχημένη ομάδα της Ευρώπης της τελευταία 10ετια), ο Ολυμπιακός του Τσάμπιονς Λιγκ στο ποδόσφαιρο έχει δίπλα του και έναν πανίσχυρο Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Η ομάδα του πόλο δεν είναι… μόνη σταθερά στις κορυφαίες θέσεις της Ευρώπης, όλα τα τμήματα ακολουθούν χαρίζοντας μαγικές στιγμές σαν τις αποψινές.

Ο Θρύλος της Ελλάδας είναι Θρύλος της Ευρώπης. Δεν έγινε απόψε με τους δύο τελικούς στο Βόλει, είναι χρόνια πλέον που ο σύλλογος του Πειραιά έχει κάθε λόγο να καμαρώνει για τα τμήματα του.

Και μαζί να καμαρώνουν τα εκατομμύρια των οπαδών του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ