Και αυτό ντέρμπι θα είναι…

Και αυτό ντέρμπι θα είναι…

Μετά την ΑΕΚ και την Φενέρ ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να προσέξει πολύ απέναντι στον Βόλο για να κάνει το 3Χ3. Οι λόγοι είναι πολλοί…

Φαινομενικά είναι το πιο εύκολο ματς της «διαβολοβδομάδας» για τον Ολυμπιακό. Στην ουσία; Είναι και αυτό ένα ακόμη ντέρμπι που η απόδοση του Ολυμπιακού θα κρίνει την πορεία του και το κατά πόσον θα έχουμε 3Χ3 για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Βόλος ξέχωρα από την καλή ομάδα που διαθέτει έχει τους λόγους του για να κάνει τη ζωή δύσκολη στον Ολυμπιακό. Και προφανώς αυτό το γνωρίζουν άπαντες στο Ρέντη με πρώτο και καλύτερο τον Πέδρο Μαρτίνς. Οι αλλαγές που ετοιμάζει στο βασικό σχήμα ο Πορτογάλος τεχνικός δεν παραπέμπουν σε… χαλάρωση αλλά είναι αναγκαίες από την στιγμή που τόσο με ΑΕΚ όσο και με Φενέρ χρησιμοποιήθηκε η ίδια ενδεκάδα.

Και αν και με ΑΕΚ και με Φενέρ τα ντέρμπι είχαν happy end για τον Ολυμπιακό το ίδιο είναι δεδομένο πως θα γίνει και σε λίγες ώρες στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Βόλο αν άπαντες στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού το αντιμετωπίσουν και αυτό ως ντέρμπι.

Ο Βόλος που ναι μεν δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό το δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματά του όμως είναι σίγουρο πως το ματς με τον Ολυμπιακό θα το παλέψει πολύ. Ξέχωρα από τους ιδιαίτερους λόγους που υπάρχουν ο Βόλος θα θελήσει να κοντράρει και να «πληγώσει» αν μπορεί την καλύτερη ομάδα της χώρας.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του γνωρίζοντας τι τον περιμένει θαρρώ πως θα είναι απόλυτα προετοιμασμένος για να πάρει ένα ακόμη «τρίποντο» και να συνεχίσει ακάθεκτος την πορεία του στο πρωτάθλημα.

Η «φρεσκάδα» που θα φέρουν στο βασικό σχήμα οι παίκτες που με την καλή τους απόδοση κόντρα στην Φενέρ έδειξαν στον Μαρτίνς πράγματα, είναι σημαντική για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να βρει τις λύσεις απέναντι σε μια ομάδα που είναι ικανή για το καλύτερο. Από την άλλη βεβαίως ο Βόλος μας έχει δείξει έως τώρα πως μπορεί να «καταρρεύσει» με το… καλημέρα όπως συνέβη στη Λεωφόρο με το 5-1. Η ίδια ομάδα πάντως έχει «απαντήσει» μετά το 4-1 της Τούμπας ανατρέποντας το σε 4-4 στο δεύτερο ημίχρονο δείγμα του πόσο απρόβλεπτη είναι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ