Με… μποναμά από το πουθενά

Με… μποναμά από το πουθενά

Η ΑΕΚ δεν έπεισε, αλλά είδε την τύχη να της χαμογελά στη πρώτη στροφή του ΄22. Και αυτό της δίνει ελπίδα

Να… μασάς και να φτύνεις η εικόνα στη Λαμία. Με τους γηπεδούχους απλά να υστερούν σε «ατομική» ποιότητα και να χάνουν την παρτίδα στις λεπτομέρειες. Για πρωτάθλημα μιλάμε όμως. Και το αποτέλεσμα μετράει. Και αν μάλιστα προσθέσεις πλάι στο 0-2 και τη λευκή ισοπαλία της Ριζούπολης για την ΑΕΚ προέκυψε μποναμάς.

Ακόμη και ψυχολογικά να το δεις, άλλο το -11 και άλλο το -9 από την κορυφή. Και ο Ολυμπιακός έχει ζόρια τον Γενάρη. Του λείπουν 5 για το Κόπα Άφρικα. Έχει να πάει στη Λεωφόρο. Έχει να πάει στη Τούμπα. Θεωρητικά μπορεί να μπει μια ηλιαχτίδα από τον «φεγγίτη». Αρκεί φυσικά η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη να δείξει και εκείνη ότι μπορεί να εκμεταλλευθεί τη συγκυρία. Πίεση δεν έχει. Κανείς δεν θα την κατηγορήσει πέραν τούδε σε ένα πρωτάθλημα που όλοι το έχουν για χαμένο. Μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει λοιπόν, αν αντιδράσει. Αν καταφέρει να χτίσει ένα σερί.

Την Κυριακή την επισκέπτεται (αν τέλος πάντων γίνει το ματς) ο ΠΑΟΚ. Στις εννέα μέρες που το καλεντάρι είχε Τρίπολη, Νίκαια και ΟΦΗ εντός πήρε 4 βαθμούς και έχασε 5. Το πως θα ανταποκριθεί (αν χρειαστεί) απέναντι στον Δικέφαλο είναι το ερώτημα του Γενάρη και μαζί το τελευταίο ερώτημα κορυφής για εκείνη στη φετινή Super League. Αν η Ένωση κυνηγήσει τον Ολυμπιακό, θα κατακτήσει minimum τη δεύτερη θέση. Αν όχι; Θα μπλέξει σε υποθέσεις που αυτή τη στιγμή δεν φαίνονται καθαρά στον ορίζοντα.

Επιβάλλεται όμως να βελτιωθεί. Και να φανεί κάποια στιγμή ότι γίνεται δουλειά προς αυτή την κατεύθυνση. Το απόγευμα υπήρξαν τουλάχιστον 4-5 στημένα της Λαμίας που το ριμπάουντ πήγε στον αντίπαλο και έγινε τελική. Φάσεις καρμπόν σαν αυτή τη Λιβάι που έκρινε το παιχνίδι. Ο Γιαννίκης είναι πλέον μήνες στον πάγκο του. Το πρώτο πράγμα που βελτιώνει ένας προπονητής είναι η αντίδραση ανασταλτικά σε τέτοιες μπάλες. Δεν φαίνεται να συμβαίνει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ