Ολυμπιακός: Όταν οδηγός είναι το ποδόσφαιρο…

Ολυμπιακός: Όταν οδηγός είναι το ποδόσφαιρο…

Η επέκταση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς είναι άλλη μια σωστή ποδοσφαιρική κίνηση της ΠΑΕ. Γιατί στον Ολυμπιακό ασχολούνται με το ποδόσφαιρο για αυτό και κυριαρχούν. Ακόμη και το timing δεν ήταν τυχαίο…

Όποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο, όποιος επενδύει σε αυτό και αφήνει στην άκρη το… παραποδόσφαιρο δικαιώνεται. Όποιος επιλέγει να «χτίσει» σωστά και μεθοδικά σε ένα ποδοσφαιρικό πλάνο με αρχή και τέλος, φροντίζει να βρίσκει τους καλύτερους για να το υπηρετήσουν. Σε όλα τα επίπεδα. Με τον προπονητή να είναι το Α και το Ω.

Για τον Ολυμπιακό εδώ και 3,5 χρόνια το κεφάλαιο προπονητής είναι καλυμμένο και με το παραπάνω. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν ισχυρό Ολυμπιακό που κυριαρχεί στην Ελλάδα και προσπαθεί να κάνει το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη, έχοντας ήδη μεγάλες επιτυχίες, σπουδαίες νίκες και προκρίσεις.

Το σπίτι του Μαρτίνς είναι στον Πειραιά, η οικογένεια του ο Ολυμπιακός και η χθεσινή εξέλιξη ήρθε απλά να επιβεβαιώσει μια σχέση καρδιάς που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές. Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να συνεχίζει ποδοσφαιρικά επενδύοντας πάνω στο πλάνο που ξεκίνησε, πίστεψε, στήριξε στα δύσκολα και είδε/βλέπει τα αποτελέσματα που θέλει.

Ο Μαρτίνς που οδηγεί τον Ολυμπιακό στην πορεία για το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα καταγράφοντας φέτος μια ακόμη πρόκριση για τα… κοντομάνικα στην Ευρώπη με την Αταλάντα να είναι το μεγάλο εμπόδιο για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ όπου η ομάδα έχει βρεθεί τα δύο τελευταία χρόνια μετά από σπουδαίες προκρίσεις επί της Άρσεναλ και της Αϊντχόβεν κατά σειρά.

Η επέκταση της συνεργασίας του Μαρτίνς τώρα, και όχι στο φινάλε της σεζόν, δείχνει και πόσο σίγουροι είναι στον Ολυμπιακό για την δουλειά που γίνεται για έναν προπονητή που όπως είπε και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι κάτι παραπάνω από προπονητής. Είναι μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας, νοιώθει και πονάει την ομάδα με ότι (καλό) αυτό συνεπάγεται.

Εδώ και καιρό περιμέναμε πως θα έρθει αυτή η στιγμή, η αλήθεια είναι πως το timing που επιλέχθηκε μόνο τυχαίο δεν ήταν. Λίγες μέρες πριν το ντέρμπι της Τούμπας όπου ο Ολυμπιακός πηγαίνει να παίξει έχοντας το +9 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Με τα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση να είναι ξεκάθαρα. Και τον Μαρτίνς να είναι συνάμα στην ευχάριστη θέση να ετοιμάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αγωνιστικά την ομάδα καθώς δεν έχει θέματα τραυματισμών (Μανωλάς, Σωκράτης, Μπουχαλάκης προπονούνται κανονικά) αλλά και επιστροφές υπάρχει από το Κόπα Άφρικα με κυρίαρχη αυτή του Αγκιμπού που μπαίνει κατευθείαν στην 11αδα.

Ο Ολυμπιακός με τον Πέδρο Μαρτίνς στο τιμόνι του συνεχίζει μια επιτυχημένη πορεία γνωρίζοντας πως θα είναι μέχρι το 2024 μαζί. Και βλέπουμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ