Παναθηναϊκός: Για την αγωνιστική ανημπόρια του δεύτερου ημίχρονου δεν φταίει κανείς;

Παναθηναϊκός: Για την αγωνιστική ανημπόρια του δεύτερου ημίχρονου δεν φταίει κανείς;

Στην Τούμπα το πρόβλημα δημιουργήθηκε λιγότερο από τον Λετονό και περισσότερο από την αγωνιστική κατάρρευση στην επανάληψη.

Στην Τούμπα το πρόβλημα δημιουργήθηκε λιγότερο από τον Λετονό και περισσότερο από την αγωνιστική κατάρρευση στην επανάληψη.

Ήταν κάτι… ανάμικτο. Κάτι ανάμεσα σε φόβο και αδυναμία. Ήταν ίσως και η σύγχυση για να μην γράψω η ξεροκεφαλιά του προπονητή. Ήταν και το κοντό ρόστερ που παράμεινε τέτοιο και μετά την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Όλα αυτά έφεραν τον Παναθηναϊκό να χάνει ένα ακόμα παιχνίδι στο οποίο έχει προηγηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι έδιναν την εντύπωση ότιπαραιτήθηκαν από κάθε φιλοδοξίατουςσχετικά με το ματς. Μαζεύτηκαν όλοι τους στην άμυνα περιοριζόμενοι να διώχνουν την μπάλα για να την πάρουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και να κάνουν νέα επίθεση.

Από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου συνέβη αυτό; Από την αρχή, όταν ο Λούντκβιστ αναγκάστηκε τραυματισμένος αν εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο. Ο Βιτάλ που τον αντικατάστησε πέρασε χωρίς να φανεί. Όταν όμως βγήκε ο Αλεξανδρόπουλος η ομάδα του Γιοβάνοβιτς εμφάνισε σημάδια αγωνιστικής κατάρρευσης. Παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό γιατί ο κόουτς έριξε στο ματς τον Αγιούμπ, ένα παίκτη που όποτε παίζει απλά απογοητεύει. Όπως μπήκε βγήκε. Αμφιβάλλω αν καταφέρει να ιδρώσει.

Τότε είναι που οι πράσινοι στριμώχτηκαν γύρω από το τέρμα του Μπρινιόλι λες και δεν ήξεραν να κάνουν ο,τιδήποτε άλλο. Εδώ ο κόουτς του Παναθηναϊκού έκανε μεγάλο λάθος που ήρθε να προσμετρηθεί με άλλα. Ο Καρλίτος, πρώτός σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος σε γκολ που μπήκαν στη ροή των αγώνων έμεινε καθηλωμένος στον πάγκο. Ο Ιωαννίδης που κλήθηκε να παίξει στη θέση του ήταν μαχητικός αλλά χωρίς ουσιαστική προσφορά. Οσο και να έχεις παράπονα από τον Καρλίτος και τον Χατζηγιοβάνη δεν είναι δυνατό να τους βάζεις στο γήπεδο μετά τον Αγιούμπ. Είναι σαν να μην σκέφτεσαι καν τις προσπάθειεςεκείνων που είναι στο γήπεδο και το παλεύουν. Ποιος Αγιούμπ τώρα.

Αφήνω ότι βγήκε ο Ιωαννίδης κι ο κόουτς αντί να βάλει σέντερ φορ έβαλε εκεί τον Παλάσιος, έμπλεξε ο Παναθηναϊκός με αυτή την ήττα. Γρίφος έχει γίνει η εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ. Εκείνο που φαίνεται είναι πως οι πράσινο ακόμα και να μπουν θα το κάνουν χωρίς να έχουν μια διαφορά ασφαλείας στη μάχη για την τέταρτη θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οk, πάλι φωνές για την διαιτησία, σωστό είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει ούτε αμφισβητούμενο σφύριγμα αλλά όλα έχουν όρια.

Στην Τούμπα το πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε από τον Λετονό αλλά από την αγωνιστική ανημπόρια στο δεύτερο ημίχρονο. Άτυχος ο Παναθηναϊκός γιατί δεν πήγαν στη Θεσσαλονίκη ο Μαουρίσιο και ο Βιγιαφανες, διπλά άτυχος γιατί έχασε Λούντβικστ και Αλεξανδόπουλο. Καλύτερα να μιλήσει κανείς για ατυχία. Να σταθεί και στις επιλογές του προπονητή. Να γκρινιάξει για την ελάχιστη και καθυστερημένη ενίσχυση της ομάδας. Φωνάζοντας μόνο για την διαιτησία μπορεί να αποπροσανατολιστεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ