Απαράδεκτος ο παραγκωνισμός Ρισβάνη-Χατζηισαΐα!

Απαράδεκτος ο παραγκωνισμός Ρισβάνη-Χατζηισαΐα!

Με τον Μανωλά τραυματία, ο Κώστας Τσάνας και ο Μίκαελ Σκίμπε θα έπρεπε να καλέσουν τον Σπύρο Ρισβάνη και τον Δημήτρη Χατζηισαΐα στην Εθνική

ΓΙΑ όνομα του Θεού Κάποιος πρέπει να μιλήσει σε Κώστα Τσάνα και Μίκαελ Σκίμπε, ότι δεν μπορούν να αυθαιρετούν με τέτοιο βάναυσο τρόπο, στην πλάτη της Εθνικής. Ως τώρα έχουν δώσει πάρα πολλές αφορμές, με περίεργες κλήσεις παικτών , τις οποίες έχουν κάνει, αλλά αυτή η τελευταία ανήκει στην κατηγορία , την «άνευ ποταμών»!

ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , που παρουσιάστηκε, ενόψει Κροατίας- Ελλάδας, στο Ζάγκρεμπ, με την τιμωρία του Κώστα Μανωλά και την αμφιβολία για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, που έχει πρόβλημα τραυματισμού, οι τεχνικοί «διόσκουροι» θέλησαν να έχουν στην διάθεση τους δύο κεντρικούς αμυντικούς για «κάθε ενδεχόμενο». Και θεώρησαν για λύση να καλέσουν τον εκτός Εθνικής εδώ και μισό χρόνο μετανάστη Μάριο Οικονόμου και τον παρόντα εντός των τειχών, με πολύ μέτριες εμφανίσεις, Δημήτρη Κολοβέτσιο…

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ των Τσάνα-Σκίμπε, έγκειται στο ότι αγνόησαν το κορυφαίο ελληνικό δίδυμο στόπερ, που αγωνίζεται αυτή την εποχή στα γήπεδα μας. Τον Σπύρο Ρισβάνη και τον Δημήτρη Χατζηισαϊα!

Τους στυλοβάτες της πιο αποτελεσματικής άμυνας του πρωταθλήματος , μόλις με 3 γκολ παθητικό και με την ομάδα τους την μοναδική αήττητη και στην κορυφή του πρωταθλήματος να συγκατοικεί με την ΑΕΚ. Παίκτες του Ατρόμητου, του οποίου η εστία παραμένει απαραβίαστη για τα περισσότερα συνεχόμενα ματς και για την οποία είναι κοινή αποδοχή, ότι δεν αποτελεί κατόρθωμα μόνο του τερματοφύλακα Ανδρέα Γιαννιώτη, αλλά και των τεσσάρων σωματοφυλάκων του, ήτοι Κιβρακίδη- Ρισβάνη- Χατζηισαϊα- Γιαννούλη. Οπισθοφυλακή μοντέλο, με σεμιναριακή απόδοση.

ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ οι Ρισβάνης (δανεικός από τον Ολυμπιακό) και Χατζηισαϊας(δανεικός από τον ΠΑΟΚ) δικαιούνταν να είχαν κληθεί από την αρχή. ΄Όμως, τους αγνόησαν οι Τσάνας- Σκίμπε, τέλος πάντων γιατί είχαν ως άλλοθι, πως οι Μανωλάς- Παπασταθόπουλος είναι αναντικατάστατοι. Καμία αντίρρηση. Αλλά από τη στιγμή, που η ΦΙΦΑ «έβαλε τη ουρά της», για τον Κώστα, και η ατυχία, για τον Σωκράτη, οι δύο Ομοσπονδιακοί προπονητές είχαν την ευκαιρία για να διασκέδαζαν την κατακριτέα εμμονή τους εναντίον του καλύτερου «γηγενούς» διδύμου. Να καλούσαν τους δύο άσους, που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα , ώστε η ομάδα του Περιστερίου να αποτελεί την πιο ευχάριστη έκπληξη του εφετινού πρωταθλήματος. ΄Όμως , εκείνοι, οι τεχνικοί δηλαδή, διάλεξαν το να προκαλέσουν για άλλη μια φορά την ποδοσφαιρική λογική και το κοινό αίσθημα. Προτίμησαν άλλο ένα ξενιτεμένο παίκτη , με αβέβαιη αγωνιστική κατάσταση, και κοντά σε αυτόν τον Κολοβέτσιο… Τους άρεσε ο «πράσινος» αμυντικός, όταν τον είδαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αν τον παρακολούθησαν το περασμένο Σάββατο στην Τρίπολη; Αν έλειπε ο Μολέδο, «θα υπήρχε» Κολοβέτσιος στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού, όσο και αν ο Μαρίνος Ουζουνίδης πασχίζει να στηρίξει την καλοκαιριάτικη επιλογή του;

ΠΡΟΦΑΝΩΣ μία από τις ερμηνείες, που μπορεί κάποιος να δώσει γι’ αυτή, την άλλη μια, αυθαιρεσία του τεχνικού διδύμου, είναι η υποτίμηση της ομάδας, που αγωνίζονται οι Ρισβάνης- Χατζηισαίας. Λες και ο Ατρόμητος είναι πολίτης β΄κατηγορίας στον κόσμο της Σούπερ Λίγκας. Αν ισχύει (κι) αυτό, είναι άλλο ένα βαρύτατο λάθος του Βοιωτού και του Γερμανού. Γιατί ο Ατρόμητος , ιδιαίτερα ο εφετινός, είναι από «τα μεγάλα μεγέθη» του πρωταθλήματος και δεν είναι θέμα, που αφορά στους Σκίμπε-Τσάνα, αν η ομάδα του Περιστερίου συγκροτείται, κατά το ήμισυ, από δανεικούς παίκτες. Προκειμένου για τις κλήσεις στην Εθνική, λαμβάνεται υπόψη το ατομικό στοιχείο, η μονάδα , η οποία στην συνέχεια μοντάρεται στο σύνολο με τις γνώσεις και τη δουλειά του προπονητή.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι Τσάνας- Σκίμπε έχουν δει την Εθνική ομάδα «δικό τους βιλαέτι». Με το συμπάθιο «κάνουν ό,τι τους κατεβάζει η κούτρα». Γιατί δεν υπάρχει κάποιος «να τραβήξει το χαλινάρι» και μέσα στα επιτρεπτά, στα φυσιολογικά όρια, να τους φωνάξει «΄Ει, τι κάνετε; Θα ρίξετε στο γκρεμό την Εθνική , κατά την αντίστροφη μέτρηση για τους δύο αγώνες μπαράζ με την Κροατία»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ