Αυτοί που κατέστρεψαν το πρωτάθλημα…

Αυτοί που κατέστρεψαν το πρωτάθλημα…

Από τη στιγμή που το πρωτάθλημα δόθηκε στην ΑΕΚ και η δεύτερη θέση στον Ολυμπιακό, ήταν η κατάλληλη στιγμή να ξαναρχίσει το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών. Ευτυχώς, στο Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ δεν θα αντιμετωπίσει θεατρίνους και δειλούς, αλλά μια σοβαρή ομάδα.

Μετά από δύο βδομάδες αγωνιστικής απραξίας, το ελληνικό πρωτάθλημα ξαναρχίζει. Ευτυχώς γιατί είχαμε ξενερώσει όλοι μας βλέποντας Αγγλικό, Ισπανικό και Ιταλικό πρωτάθλημα. Εγώ όσες φορές έκατσα να δω τέτοια παιχνίδια με πήρε ο ύπνος. Αν δεν πέσει ο αντίπαλος προπονητής στο χορτάρι και να χτυπιέται σαν να του έκανε ο οδοντίατρος του εξαγωγή φρονιμίτη χωρίς αναισθησία, δεν έχει ενδιαφέρον. Αν ένας διαιτητής δεν αλλάξει 2-3 φορές την απόφαση του για το αν μετράει ή όχι ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκολ δεν έχει ενδιαφέρον.

Τα δύσκολα για τον ΠΑΟΚ τώρα ξεκινούν καθώς θα πρέπει να μαζέψουν τα κουράγια τους και να βάλουν τα δυνατά τους για να νικήσουν όλους τους αγώνες μέχρι το τέλος. Μπορεί να έχουν ξενερώσει οι πάντες στο Δικέφαλο, όμως υπάρχει κίνητρο. Ο πρώτος λόγος είναι να δείξουν σε όσους δεν φορούν κόκκινα, πράσινα και κίτρινα γυαλιά πως είναι η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε δεν μπορεί να ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς αυτό δόθηκε στην ΑΕΚ, ενώ και η δεύτερη θέση έχει ψιλό κριθεί με τον Ολυμπιακό, σιγά να μην χάσει βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια, να είναι ένα πόντο πάνω από τον ΠΑΟΚ.

Ο μοναδικός τίτλος που παίζεται ακόμα είναι το κύπελλο. Εκεί παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία για την κατάκτησή του, αφού είναι βέβαιο ότι η ομάδα θα περάσει στον τελικό, τυπική διαδικασία ο επαναληπτικός με τον Πανιώνιο. Όσο θυμωμένοι και πικραμένοι και να είναι στην Τούμπα, πρέπει να συνεχίσουν, παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση και να τελειώσουν το πρωτάθλημα με νίκες. Να κάνουν παρέλαση με επίδειξη ισχύος στα πέντε παιχνίδια της Super League και να σηκώσουν πάλι την κούπα στο κύπελλο και μάλιστα μέσα στην Αθήνα μπροστά στις μούρες των δειλών που προφασίσθηκαν φόβο για να δραπετεύσουν από την Τούμπα.

Αν θέλουν στον ΠΑΟΚ να δείξουν την μαγκιά τους, τώρα θα πρέπει να τον κάνουν. Υποχρεώνοντας όλη την Ελλάδα να τους χειροκροτήσει και να τους αποθεώσει. Γιατί θα μείνει στη συνείδηση όλων των φίλων του ποδοσφαίρου πως θα είναι ο φετινός πρωταθλητής. Αυτό θα έχει μεγαλύτερη αξία, απ’ αυτό που έκαναν Ολυμπιακός και ΑΕΚ, να πάρουν στα χαρτιά τους αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ