Νοοτροπία μικρής ομάδας

Νοοτροπία μικρής ομάδας

Η ΑΕΚ έχει καταντήσει το... παιχνιδάκι του ΠΑΟΚ. Κανείς δεν νοιάζεται για το αγωνιστικό της χάλι και το μέλλον μοιάζει ακόμα πιο δυσοίωνο.

Ήλπιζα ότι θα μπει ένα… φρένο στην κατρακύλα των αγώνων με τον ΠΑΟΚ. Κακά τα ψέματα, ήταν ιδανικές οι συνθήκες. Μεθυσμένος από την πρόκριση στους «8» του Conference ο δικέφαλος του βορρά, προερχόμενη από καλή εμφάνιση στη Λεωφόρο η ΑΕΚ. Και όμως, η Ένωση βρήκε και πάλι τον τρόπο για να χάσει από τον ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά, έκανε ήρωα τον Τσόλακ. Σε αυτή την ομάδα με τα κιτρινόμαυρα, μόνο ο φροντιστής των «ασπρόμαυρων» δεν έχει βάλει γκολ.

Μια ομάδα ποτισμένη στην ηττοπάθεια, γίνεται συνεχώς το παιχνιδάκι του ΠΑΟΚ. Εξοχικό το έχει κάνει το ΟΑΚΑ ο Λουτσέσκου. Ο προπονητής που ήθελε ο Δημήτρης Μελισσανίδης το καλοκαίρι για τον κιτρινόμαυρο πάγκο. Αλλά έκανε πίσω λόγω αντιδράσεων, με τα αποτελέσματα να είναι τραγικά.

Ας επιστρέψουμε όμως στο θέμα μας. Φάνηκε για ακόμη μια φορά, η νοοτροπία αυτής της ομάδας. Η λουζεριά χτυπάει… κόκκινο, με την ΑΕΚ να μη μπορεί ούτε τα βασικά πλέον. Απλά δείτε τη φάση του γκολ. Δύο ευκαιρίες είχε ο Μάνταλος για να βάλει τέλος στην αντεπίθεση του ΠΑΟΚ. Δύο ευκαιρίες είχε ο αρχηγός της ΑΕΚ. Και τι έκανε; Χάιδεψε τον Μιτρίτσα, ο οποίος έκανε βόλτα στο δάσος και έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Τσόλακ. Τα υπόλοιπα αποτελούν ιστορία. Για το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα δε χρειάζεται να σχολιάσω κάτι. Από χιλιόμετρα φαίνεται πως δεν κάνουν για την Ένωση. Αλλά όπως φαίνεται, κάποιοι δε θέλουν να συμβιβαστούν με την αλήθεια. Και αυτό διατηρεί την ΑΕΚ προσκολλημένη στα βράχια.

Νοοτροπία μικρής ομάδας τα τελευταία χρόνια. Το ένα αρνητικό ρεκόρ διαδέχεται το άλλο, αλλά στο Μαρούσι δεν τρέχει… κάστανο. Με την ΑΕΚ να δέχεται συνεχώς αγωνιστικές «σφαλιάρες», κανείς δεν έχει την ευθιξία να πει «παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω». Μάλλον, οι Κονέ και Παπαδημητρίου είναι αρκετά ευχαριστημένοι με το θεάρεστο έργο τους. Αλήθεια, ο Φράνσον θα παίξει στα playoffs του 2024;

Πολλοί πίστεψαν ότι τα πάντα θα λυθούν με την αποχώρηση του Γιαννίκη και την έλευση του Κριχόβιακ. Ενας πολύ καλός μέσος δεν φέρνει την άνοιξη σε αυτή την ΑΕΚ. Αν δεν αποχωρήσουν οι μαθητευόμενοι μάγοι και οι περίεργοι αυλικοί, η Ένωση θα συνεχίσει να θυμίζει περιφερόμενος θίασος.

Για να δούμε αν η ΑΕΚ θα καταφέρει το απίστευτο. Να κάνει εγκαίνια στην «Αγιά Σοφιά» χωρίς ευρωπαϊκό παιχνίδι στο καλεντάρι της. Αν και μεταξύ μας, με αυτή την εικόνα, μόνος του θα κόψει την κορδέλα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ