Ο καλύτερος «πελάτης» του Ολυμπιακού του Βαγγέλη Μαρινάκη…

Ο καλύτερος «πελάτης» του Ολυμπιακού του Βαγγέλη Μαρινάκη…

Το 10ο πρωτάθλημα του Θρύλου της εποχής Μαρινάκη ήρθε όπως έπρεπε, στην Τούμπα επισφραγίζοντας την παντοκρατορία του Ολυμπιακού στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Πάνω στη χαρά της πρόκρισης στον τελικό μετά από ισοπαλία με γκολ στο Καραϊσκάκη το διαβάσαμε και αυτό. «Πελάτης» του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός γιατί κατάφερε να αποκλείσει τον πρωταθλητή από τον τελικό του κυπέλλου.

Το Κύπελλο βλέπετε είναι πάντα ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ. Λογικό και κατανοητό, το έγραφα πριν από το ματς με τον ΠΑΣ πως μιλάμε για διαφορά επιπέδου. Να θεωρείς επιτυχημένη την χρονιά από μια πρόκριση στον τελικό ή ακόμη και την κατάκτηση του κυπέλλου την χρονιά που είσαι 16 βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή.

Οι άνθρωποι επιχείρησαν να αλλάξουν την ιστορία, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν είναι συνήθεια. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια λέει ο λάος και κοίτα να δεις πόσο γρήγορα και «σκληρά» το… κατανόησαν.

Αν υπάρχει «πελάτης» στην συγκεκριμένη σχέση αυτός είναι ο ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ΠΑΟΚ των 15+ πέναλτι, του «δικού του» Βαγγέλη Γραμμένου, της καλύτερης δυνατής κατάστασης με την «δική του» ΕΠΟ όπως άλλωστε διαφήμισαν. Κόντρα σε όλους και όλα ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη βλέπει τον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη να σηκώνει την κούπα στην Τούμπα. Ο Ολυμπιακός της «χρυσής» εποχής του Βαγγέλη Μαρινάκη που μετά τα 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα «χτίζει» το δεύτερο μεγάλο σερί με τρία πρωταθλήματα.

Σε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον άκρως εχθρικό για τον Ολυμπιακό, «σχηματισμένο» για να τον ρίξει από την κορυφή την ώρα που τα πάντα είναι αντίστροφα για τον ΠΑΟΚ. Μια χρονιά που ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε το ποδόσφαιρο που θέλει, έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως θα κάνει restart και την ίδια ώρα παίρνει πρωτάθλημα μέσα στο «σπίτι» του βασικού του αντιπάλου και είναι στο +16 από αυτόν στην βαθμολογία! 16 ολόκληρους βαθμούς διαφορά από αυτόν που μας είπαν πως έχει… πελάτη τον Ολυμπιακό! Μιλάμε για κατόρθωμα!

Και όλα αυτά σε μια σεζόν που σε πέντε μεταξύ τους αγώνες ο Ολυμπιακός έχει δύο νίκες, σε Καραϊσκάκη και Τούμπα και υπάρχουν τρεις ισοπαλίες. Σε ένα διάστημα τεσσάρων χρόνων όπου σε 18 φορές που έπαιξαν σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και έξι ήττες.

Σε αυτό το διάστημα έχει πάρει 3 πρωταθλήματα έναντι ένα του ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός που γιορτάζει το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα, όσα έχει σε όλη του την ιστορία ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός που έφτασε τα 47 πρωταθλήματα της ιστορίας του γιορτάζοντας στην Τούμπα που ο Μαρτίνς μετά την πρώτη του χρονιά παίρνει πάντα τις νίκες που χρειάζεται έχοντας ουσιαστικά ήττες σε αδιάφορα ματς από τον δικέφαλο του βορρά.

Και για να κρατήσουμε την παράδοση… Άντε και του χρόνου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ