Θα έπρεπε να ντρέπεστε…

Θα έπρεπε να ντρέπεστε…

Πέντε λεπτά ήταν αρκετά. Από το… εγκεφαλικό για την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο στην κανονικότητα μιας ολόκληρης σεζόν. Ο τρόπος του 2-0 προκλητικός αν μη τι άλλο σε ένα γήπεδο που είναι πλέον «δικό του».

Από τα… εγκεφαλικά και τα γ@μωσταυρίδια σαν ένας άλλος Μπαρτζώκας στην έκρηξη και το «σκούπισμα» του τρίτου δεκαλέπτου που ουσιαστικά «τελείωσε» το ματς και έφερε το 2-0 ανάμεσα σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και μια ομάδα που θέλει αλλά δεν μπορεί με τίποτα να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλο της για ένα 40λεπτο.

Ένας τελικός που θύμισε έναν άλλο τελικό, αυτόν του κυπέλλου. Με τον Ολυμπιακό τότε να… πετάει χαρταετό για 30 λεπτά και να «σαρώνει» σε ένα δεκάλεπτο. Ένα δεκάλεπτο αρκούσε και τώρα με το 29-10 που έκανε το -14 να εξαφανιστεί και τον Ολυμπιακό να πάρει και την ψυχολογία μαζί τους και να «σβήσει» κάθε ελπίδα για τον ΠΑΟ.

Το 23-2 που ήρθε μέσα σε λίγα λεπτά με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έδειξε σε μεγάλο βαθμό και την διαφορά των δύο ομάδων. Γιατί ο φετινός Ολυμπιακός με τον φετινό ΠΑΟ απέχει όσο η μέρα με την νύχτα.

Εξ ου και τα… εγκεφαλικά για την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο που ήταν αποκαρδιωτική και σε έκανε να απορείς αν αυτή η ομάδα είναι η ίδια που βλέπουμε όλο τον χρόνο.

Η απουσία των Φαλ και Γουόκαπ που γρήγορα αποχώρησαν με δύο φάουλ στο ξεκίνημα του ματς ήταν σημαντική αλλά δεν ήταν η αιτία. Νομίζω πως στα αποδυτήρια θα έπεσαν τα απαραίτητα γ@μωσταυρίδια προς όλους για να βγάλει πρώτα από όλα εγωισμό η ομάδα και να επανέλθει στο ματς.

Το ότι επέστρεψε σε ρυθμούς καταιγιστικούς οφείλεται και στον αντίπαλο που κατέρρευσε όταν κατάλαβε πως ο Ολυμπιακός τελικά πήγε στο ΟΑΚΑ για να παίξει και να όχι για… τουρισμό. Και τότε δεν έφταναν τα… μπράτσα του Παπαπέτρου που σε κάθε ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο μας τα έδειχνε. Παρεμπιπτόντως μια και ήρθε η κουβέντα στον Ιωάννη φαντάζομαι πως ο κλιματισμός στο ΟΑΚΑ θα ήταν σε καλά επίπεδα, όχι τίποτα άλλο μην έχουμε πάλι δηλώσεις για ντροπές.

Γιατί εδώ που τα λέμε, για να ευθυμήσουμε και λιγάκι, αυτοί που θα έπρεπε να ντρέπονται είναι οι παίκτες του Μπαρτζώκα. Που από το… τριαλαρι-τριαλαρό στο πρώτο ημίχρονο και το -14 πάτησαν γκάζι και σε λίγα λεπτά «ισοπέδωσαν» τον αντίπαλο τους που τον έκαναν να πιστέψει πως μπορεί να τον νικήσει.

Το 6-0 επί του ΠΑΟ δείχνει ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να το πάει… #mexritelous και αγωνιστικά καθώς θα έχουμε να το λέμε αν την Παρασκευή στο ΣΕΦ γίνει το 7-0 και συνάμα το 3-0 στους τελικούς με το νταμπλ να καταλήγει στην καλύτερη ομάδα της χώρας.

Ίσως πάντως θα ήταν προτιμότερο να παίξει ξανά στο ΟΑΚΑ που έτσι και αλλιώς έχει καλύτερο σερί ο Ολυμπιακός από ότι στο ΣΕΦ. 4-0 και συνεχίζει. Αυτό το λες και «εξοχικό»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ