Η πρόκριση είναι στο χέρι του Ολυμπιακού

Η πρόκριση είναι στο χέρι του Ολυμπιακού

Οι ερυθρόλευκοι έχουν τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς με την Μακάμπι και πρέπει να δώσουν το 100% για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση

Ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε (1-1) στη Χάιφα μ’ ένα γκολ που μπαίνει μια φορά κάθε… δέκα χρόνια και μάλιστα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ακόμα κι έτσι όμως είναι ξεκάθαρο πως η πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι στο χέρι της ομάδας του Πειραιά.

Όλα είναι στο χέρι του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με την Μακάμπι στο Καραϊσκάκη, αλλά βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι η αντίπαλος των ερυθρόλευκων είναι μια πολύ καλή ομάδα, κάτι που άλλωστε φάνηκε και στο χθεσινό ματς.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει φύγει νικητής από τη Χάιφα, καθώς κατάφερε να αιφνιδιάσει την αντίπαλό του στο ξεκίνημα του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Τικίνιο: «Θα πάρουμε την πρόκριση στο γήπεδό μας»

Οι πειραιώτες βρήκαν τρόπο να σκοράρουν νωρίς στο ματς κι έβαλαν δύσκολα στους Ισραηλινούς, καθώς το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους ερυθρόλευκους.

Είπαμε ότι το γκολ που έβαλαν οι γηπεδούχοι στο 92’ δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να φύγει νικητής από το Ισραήλ, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους το βράδυ της Τετάρτης.

Είναι πολύ σημαντικό για την ελληνική ομάδα ότι πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Μακάμπι, αν και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη όπως προαναφέραμε, καθώς είχαμε επισημάνει πως η αποστολή των πειραιωτών στη Χάιφα δεν θα ήταν εύκολη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του για τη μεγάλη ρεβάνς με τους Ισραηλινούς και είναι δεδομένο πως τον πρώτο λόγο για πρόκριση τον έχει η ομάδα του Πειραιά.

Κανείς δεν αντιλέγει πως τα πράγματα θα ήταν ιδανικά αν ο Ολυμπιακός είχε πάρει τη νίκη στην έδρα της Μακάμπι, αλλά ακόμα κι έτσι, με αυτό το γκολ που δέχθηκαν οι πειραιώτες στο 92’, ένα είναι σίγουρο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν το πάνω χέρι στη ρεβάνς και καλούνται να πάρουν το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους.

Εννοείται πως το ιδανικό για τον Ολυμπιακό θα είναι να ξεκινήσει τη ρεβάνς μ’ ένα γκολ, με τον τρόπο δηλαδή που το έκανε στην Χάιφα.

Το σίγουρο πάντως είναι πως το παιχνίδι θέλει πολύ μεγάλη προσοχή για να επιτευχθεί ο στόχος των ερυθρόλευκων, η πρόκριση δηλαδή στην επόμενη φάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ