Ο Τσίπρας έκλεισε το Μέγκα, τον ΔΟΛ και το Sweet Home

Ο Τσίπρας έκλεισε το Μέγκα, τον ΔΟΛ και το Sweet Home

Έκλεισε ο Αλέξης Τσίπρας, Μέγκα Δολ και τον Πράπα, στο Φάληρο; Έβγαλε τη βίλα του Ψυχάρη σε πλειστηριασμό; Γονάτισε τον Μπόμπολα; Ο Κώστας Καίσαρης έχει τις απαντήσεις.

ΔΕΝ υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα, από τη μισή αλήθεια. Για του λόγου το αληθές, το πρόσφατο άρθρο του γνωστού και μη εξαιρετέου, Φαήλου Κρανιδιώτη. Που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Έκανε τους Συριζαίους υπερήφανους και έριξε τους Νεοδημοκράτες σε περισυλλογή. Ο Κρανιδιώτης, που έχει διατελέσει πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και δηλώνει φίλος του Μελισσανίδη, έχει περιβληθεί τον μανδύα του εθνικιστή. Κολλητός του Σαμαρά, για τον οποίο έχει πει «είμαστε σύντροφοι εν όπλοις». Σφόδρα αντικομμουνιστής, διεγράφη επί Κυριάκου, από τη Νέα Δημοκρατία κι άνοιξε δικό του μαγαζί τη Νέα Δεξιά. Αφού σου λέει τα καταφέρανε ο Καρατζαφέρης κι ο Καμμένος μπορώ κι εγώ.

Ο ΕΝ λόγω Φαήλος λοιπόν, τον ανέβασε τον Αλέξη στα ουράνια: «Ο Τσίπρας, έβγαλε τη πρίζα από τη ψευτοελίτ. Μπόρεσε και ξετίναξε τον ΔΟΛ, έστειλε στη σέντρα τον Ψυχάρη, που είδε το σπίτι-ανάκτορό του να βγαίνει στο σφυρί. Μπόρεσε να γονατίσει τον Μπόμπολα, να τραβήξει τη πρίζα του Μέγκα κι επί των ημερών του να αντιμετωπίζει ο Μαρινάκης βαριές κατηγορίες». Για να βγάλει, ακολούθως το συμπέρασμα, «διότι προφανώς δεν τον κρατάνε. Εάν είχε σταθεί σούζα στους προθάλαμους και τον είχανε σε κάμερες να παντελονιάζει μαύρο χρήμα, τότε απλά θα του είχανε ψιθυρίσει, δύο φωνήεντα».

ΙΔΟΥ λοιπόν η μισή αλήθεια που λέγαμε. Το χαϊβάνι που διαβάζει, βγάζει το καπέλο στο μάγκα και τον νταή Αλέξη. Που σαν τον Ηρακλή, πήρε το σπαθί και κατατρόπωσε τη Λερναία Ύδρα της διαπλοκής. Έκοψε τα κεφάλια του Ψυχάρη και του Μπόμπολα. Έβαλε λουκέτο σε Βήμα Νέα και Έθνος. Το βοθροκάναλο το Μέγκα πνέει τα λοίσθια. Τις Επτά θανάσιμες πεθερές παίζει και τη Βέρα στο δεξί. Πρετεντέρης και Καψής που σπατουλάρανε Βενιζέλο και Πάγκαλο τέρμα. Οι εισαγγελείς και οι ανακριτές ασχολούνται με τον Μαρινάκη. Όλα αυτά κατά τον Φαήλο, είναι έργο Τσίπρα. Εξ ου και η αποθέωση.

ΠΕΡΑΝ από το γελοίον του πράγματος βέβαια, να πανηγυρίζει ένας πρώην πολιτευτής της ΝΔ για την καταβαράθρωση της ψευτοελίτ και να ταυτίζεται με τον δήθεν αριστερό Πολάκη, υπάρχει και η ουσία: Από που προκύπτει ότι ο Τσίπρας έκλεισε ΔΟΛ, Μέγκα και Πήγασο; Αν είναι έτσι, τότε ο Τσίπρας, έκλεισε και τον Μαρινόπουλο. Έκλεισε και τη Σόφτεξ. Έκλεισε τις χιλιάδες επιχειρήσεις που έχουν βάλλει λουκέτο από το 2015 και εντεύθεν. Ο Τσίπρας έκλεισε και το Sweet Home που κατέβασε ρολά ύστερα από 55 χρόνια. Έκλεισε και το Γκάλερι, στην Ακαδημίας και δεν μπορούμε ν’ ακούσουμε τον Λαμνάτο. Αυτή είναι λογική του Καραγκιόζη. Αν το πάμε έτσι, τότε ο Γιωργάκης Παπανδρέου, έκλεισε την Ελευθεροτυπία και το Άλτερ και Φίλαθλο. Κι αν δεν τη σκαπουλάρει και πτωχεύσει ο Παναθηναϊκός, θα είναι έργο Σύριζα. Θα έχει κατανικήσει ο Αλέξης τον καπιταλιστή Αλαφούζο.

ΟΛΑ αυτά είναι κουταμάρες. Καμία εφημερίδα και κανένα κανάλι δεν έκλεισε ο Σύριζα. Καμιά βίλα του Ψυχάρη στην Ερμιονίδα δεν έβγαλε στο σφυρί. Αν είναι έτσι, τότε ο Τσίπρας έβγαλε σε πλειστηριασμό τα σπίτια του Βωβού, του Εμφετζιόγλου, του Πηλαδάκη, του Ανδρέα Μικρούτσικου και του Λάκη Γαβαλά. Όλα αυτά είναι γελοιότητες. ΔΟΛ Πήγασος Μέγκα, κατέρρευσαν επειδή έκλεισε η κάνουλα από τις τράπεζες. Επειδή κοπήκανε τα δάνεια. Κι αυτό δεν ήταν απόφαση Τσίπρα. Ήταν έργο των Θεσμών. Που σφουγγαρίσανε τις διοικήσεις στις τράπεζες και βάλανε στα πόστα δικούς τους ανθρώπους. Κι αυτό δεν αφορούσε μόνο τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων. Ήταν συνολικό. Το τραπεζικό χρήμα έλαβε τέλος. Σε συνδυασμό με τη κρίση και τα κάπιταλ κοντρόλ, τα λουκέτα πέφτανε βροχή. Καμιά ανάμειξη δεν είχε σ αυτό το έργο η κυβέρνηση. Αμέτοχη ήταν στο 100%. ΔΟΛ και Πήγασος, που παίρνανε το ένα δάνειο μετά το άλλο, αέρα πατέρα, ήταν θέμα χρόνου να ξεψυχήσουνε.

ΘΑ μου πείτε τώρα κι ο Φαήλος γιατί ξεφούρνισε αυτό το παραμύθι; Σας το έχω ξαναπεί. Όποιος έχει δημόσιο λόγο, τζάμπα δεν λέει τίποτα. Όπως είναι σήμερα η κατάσταση στη Νέα Δημοκρατία, ο Φαήλος είναι στην απέξω. Αν ο Κυριάκος δεν πάει καλά στις εκλογές, αυτομάτως τίθεται θέμα ηγεσίας. Και γιατί να μην επιστρέψει σ αυτή τη περίπτωση, ο Σαμαράς στο άλογο καβάλα; Και μαζί του κι ο Φαήλος. Τα συμφέροντά του είναι λοιπόν, να φθείρει τον Κυριάκο αβαντάροντας τον Αλέξη. Ταυτόχρονα είναι ανοιχτό το θέμα με το νέο κόμμα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας. Αφορμή με το Μακεδονικό υπάρχει. Λεφτά για τέτοιες δουλειές πάντα βρίσκονται. Παιχνίδι δηλαδή σε διπλό ταμπλό.

Κι ένα τελευταίο. Αυτό, το «επί των ημερών του Τσίπρα, αντιμετωπίζει ο Μαρινάκης βαριές κατηγορίες» δεν το κατάλαβα. Οι διώξεις κατά του Μαρινάκη, είναι έργο του Αλέξη; Θα πρέπει να πιστωθούν στον Πρωθυπουργό, όπως η Εγνατία Οδός και το Μετρό της Θεσσαλονίκης;

Στη μουσική επιλογη, Silk Road Ensemble & Rhiannon Giddens-St. James infirmary Blues: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ