Νίκησε τα χίλια προβλήματα, το μαύρο σύννεφο έφυγε, αλλά τώρα… κανονικός Ολυμπιακός

Νίκησε τα χίλια προβλήματα, το μαύρο σύννεφο έφυγε, αλλά τώρα… κανονικός Ολυμπιακός

Ο λαβωμένος Ολυμπιακός έκανε το χρέος του στην Μπρατισλάβα, πήρε μια μεγάλη, ψυχωμένη πρόκριση, βρήκε σθένος και πάθος, αλλά τώρα... βελτίωση.

Οι τελικοί δεν παίζονται, κερδίζονται. Για τον Ολυμπιακό, το παιχνίδι στην Μπρατισλάβα ήταν ένας τελικός. Το έγραψα και παραμονή του αγώνα: Ηταν πιο σημαντικό ματς ακόμη και από έναν τελικό. Είναι ένα παιχνίδι που καθορίζει μια ολόκληρη χρονιά. Ένα παιχνίδι που είναι εξαιρετικά πιθανό, να αλλάξει τα πάντα στον Πειραιά. Ένα παιχνίδι που καθόρισε την ευρωπαϊκή του συνέχεια.

Ένα παιχνίδι που κυρίως, έκανε αυτό το απίστευτο μαύρο σύννεφο να φύγει πάνω από την ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού.

Διαβάστε επίσης: Βαθμολογία ΟΥΕΦΑ: Ελλάδα, η μόνη χώρα στις θέσεις 13-22 με μόνο μία ομάδα!

Ένα παιχνίδι που κατακτήθηκε με καλό ποδόσφαιρο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με μια ακατανόητη επιλογή μετά το 70′, με τον Ολυμπιακό να κλείνεται στην άμυνά του, ενώ ήλεγχε απόλυτα το παιχνίδι. Με μια ανεπανάληπτη γκαντεμιά, με τους Ερυθρόλευκους να χάνουν κι άλλους ποδοσφαιριστές με τραυματισμούς μέσα στον αγώνα.

Ένα παιχνίδι στο οποίο αναδείχθηκαν αρκετά από τα καλά που διαθέτει ο Ολυμπιακός, αλλά και μεγάλες, σοβαρές και άσχημες παθογένειες, από εκείνες που σύλλογος πάση θυσία πρέπει να αποβάλει.

Ο Ολυμπιακός βίωσε μια παράνοια στην Μπρατισλάβα. Ένα παιχνίδι – ροντέο, με απίστευτη εξέλιξη. Ένα σενάριο που δεν γράφεται ούτε από τους καλύτερους συγγραφείς. Ένα θρίλερ στο οποίο οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να φύγουν σχεδόν… απρόσμενα με μια πολύ μεγάλη πρόκριση. Μια πρόκριση που ήταν «κλειδωμένη» στο 94′ και στην παράταση. «Χάθηκε» για λίγο στα πέναλτι, αλλά και πάλι η κανονικότητα επέστρεψε. Με τον Ολυμπιακό να παίρνει αυτό που θέλει. Και να πηγαίνει παρακάτω.

Το «παρακάτω» για τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο από ποδοσφαιρική κανονικότητα. Αυτό που είδαμε στην Μπρατισλάβα, αυτό που βλέπουμε έως σήμερα, δεν είναι ο Ολυμπιακός που θα βλέπουμε στη φετινή σεζόν. Δεν μπορεί να συμβεί αυτό. Και δεν θα συμβεί. Οι αλλαγές έχουν ξεκινήσει.

Και θα προκαλέσουν αίσθηση.

ΥΓ. Δεν θέλω να γράψω τίποτε τώρα για κάποιον από τους ποδοσφαιριστές. Θα κάνω μια εξαίρεση για τον Γιώργο Μασούρα. Αυτό που έκανε στην Μπρατισλάβα, είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από όλους τους άλλους. Ένα παιδί με τον Δαφνοστεφανομένο τατουάζ στην ψυχή του.

Επαιξε 120+ λεπτά με ενοχλήσεις. Επαιξε με κράμπες. Με τους μυς έτοιμους να εκραγούν. Δεν είναι η πρώτη φορά, δεν θα είναι η τελευταία. Τα υπόλοιπα, αύριο επί του θέματος. Όπως και για την περίπτωση Τόμας Βατσλίκ. Αλλά και για την άποψη ότι ο Αγκιμπού Καμαρά, ξαφνικά δεν κάνει για τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ