Άρης: Πικρός ο τρόπος που αποκλείστηκε, όλα κρίθηκαν στο πρώτο ματς

Η ομάδα του Μπούργος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ, μετά το πέναλτι και την αποβολή, πλήρωσε τα λάθη της και αποκλείστηκε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η πρόκριση στο ποδόσφαιρο κρίνεται, συνήθως και στα δυο παιχνίδια. Μια φάση, ένα λάθος, μια χαμένη ευκαιρία. Εξαίρεση δεν αποτέλεσε το ζευγάρι Άρης Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η ομάδα του Μπούργος πάλεψε, όμως, δεν κατάφερε να βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία είχε περιέλθει, μετά τον πρώτο αγώνα στο Ισραήλ.

Σε ένα κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης. Ένα γήπεδο το οποίο γέμισε από τους οπαδούς του Άρη, που έδειξαν ότι πιστεύουν στην πρόκριση και δημιούργησαν ιδανικές συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας. Σε μια περίοδο που η Θεσσαλονίκη είναι άδεια λόγω των καλοκαιρινών αδειών, στο Κλεάνθης Βικελίδης δεν έπεφτε «καρφίτσα».

Διαβάστε επίσης: Τα εκτιμώμενα έσοδα του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση

Αν θέλει κανείς, να σταθεί σε συγκεκριμένες φάσεις, που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ροή των δυο αναμετρήσεων και να έχουμε διαφορετικό αποτέλεσμα σε ότι αφορά την υπόθεση πρόκριση, θα έβαζε στα πρώτες θέσεις τη χαμένη ευκαιρίες του Καμάτσο στις καθυστερήσεις στο Ισραήλ, αλλά και το δοκάρι στην απευθείας εκτέλεση φαουλ του Πάλμα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης δεν κατάφερε, να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ, μετά το πέναλτι του Γκρέι. Δεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το ότι ο αντίπαλος του έμεινε με 10 παίκτες, αλλά και τον ενθουσιασμό που προκάλεσε η συγκεκριμένη εξέλιξη στις εξέδρες.

Την ώρα, μάλιστα, που πίεζε για να πετύχει το δεύτερο τέρμα και να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου παιχνιδιού, ένας παίκτης ποιότητας, όπως ο Ζάχαβι, τον έφερε σε πολύ δύσκολη θέση. Ένα γκολ που προήλθε από λάθος εκτίμηση της φάσης του πιο σταθερού κεντρικού αμυντικού του, του Μπράμπετς.

Οι κιτρινόμαυροι δεν το έβαλαν κάτω και συνέχιζαν να παλεύουν. Το γκολ του Ντουκουρέ, έβαλε και πάλι «φωτιά» στο Κλεάνθης Βικελίδης και τον Άρη για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Λίγο πριν ο Γκρέιε είχε χάσει φοβερή ευκαιρία σε τετ α τετ να σκοράρει. Δεν κατάφερε, όμως, ο Άρης να πετύχει το γκολ, εκείνο που θα του έδινε την ευκαιρία να πάει το παιχνίδι στην παράταση.

Ένας αποκλεισμός πάντα αφήνει πικρή γεύση. Δεν μπορεί να κατηγορήσει, κανείς τους παίκτες του Άρη ότι δεν πάλεψαν το παιχνίδι, ότι δεν ήθελαν να πετύχουν την ανατροπή. Η πρόκριση, όμως, κρίθηκε σε συγκεκριμένες στιγμές και σε λάθη. Ο Άρης ήταν αυτός που πλήρωσε στον απόλυτο βαθμό τα δικά του ή για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, η Μακάμπι ήταν αυτή που τα εκμεταλλεύτηκε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από