Ίβιτς: «Καυτό γήπεδο και ποιοτική ομάδα ο Άρης»

Ίβιτς: «Καυτό γήπεδο και ποιοτική ομάδα ο Άρης»

Στη δυναμική του Άρη και της έδρας του στάθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς μετά την πρόκριση της Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στους «κίτρινους».

Ο Άρης πήρε τη νίκη αλλά όχι και την πρόκριση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Βλάνταν Ίβιτς να στέκεται στις δηλώσεις του μετά το ματς στον χαρακτήρα που έβγαλε η ομάδα του.

Ο προπονητής των Ισραηλινών μίλησε στην κάμερα της NOVA και μεταξύ άλλων επισήμανε πως η Μακάμπι απέδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και με παίκτη λιγότερο.

Διαβάστε επίσης: Ισπανία – Ελλάδα 87-80: No Giannis, no party

Όσα είπε ο Ίβιτς:

Για το ματς: «Ήταν ένα καυτό γήπεδο και ο Άρης είναι μια ποιοτική ομάδα, σε όλες τι γραμμές. Θεωρώ πως μια ομάδα μπορούσε να κερδίσει σήμερα και αυτή ήταν η δική μας. Αν δούμε και τα δύο παιχνίδια, προκριθήκαμε δίκαια».

Αναφορικά με την ομάδα του και την εξέλιξη του αγώνα: «Από την αρχή της χρονιάς, η πρώτη δήλωση που έκανα είναι πως πρέπει να φτιάξουμε χαρακτήρα. Σήμερα καταφέραμε να δυναμώσουμε και να δείξουμε πως μπορούμε να παίξουμε με παίκτη λιγότερο, σε δύσκολη έδρα, να σκοράρουμε και έπειτα να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα».

Για τον Ζαχάβι και αν τον θεωρεί τον καλύτερο παίκτη της ομάδας: «Έχω δουλέψει με πολύ καλούς παίκτες. Αλλά πραγματικός σταρ, είναι μόνο ο Ζαχάβι. Ό,τι έχει καταφέρει στη ζωή του το κατάφερε με τον επαγγελματισμό του. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Κάθε μέρα κάνει όλο και πιο δυνατά προπόνηση, είμαι πολύ χαρούμενος που είναι στην ομάδα μου».

Για την προηγούμενη θητεία του στη Μακάμπι: «Ήμουν πριν δυο χρόνια έφυγα, η ομάδα έκανε την πορεία της, δεν κατέκτησε πρωταθλήματα αλλά είναι η μεγαλύτερη ομάδα στο Ισραήλ».

Για το αν του έλειψε η ατμόσφαιρα από τα ελληνικά γήπεδα και τι είπε στους παίκτες του: «Βεβαίως. Ήταν γεμάτο γήπεδο, γνωρίζω πως είναι τα γήπεδα στην Ελλάδα και ήταν καυτή έδρα. Το περιμέναμε. Τους έδωσα συγχαρητήρια γιατί ακόμα ήμασταν με ένταση. Θέλω να πω παράλληλα χρόνια πολλά στην κόρη μου που έχει γενέθλια σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ