Μπούργος: «Σε αυτό το επίπεδο ένα μικρό λάθος, φτάνει για να αποκλειστείς»

Μπούργος: «Σε αυτό το επίπεδο ένα μικρό λάθος, φτάνει για να αποκλειστείς»

Ο Χέρμαν Μπούργος μίλησε για τα αίτια του αποκλεισμού του Άρη από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τα λάθη που κόστισαν στην ομάδα του.

Ο Χερμάν Μπούργος εξέφρασε την περηφάνια του για την αντίδραση της ομάδας του, τη στεναχώρια του για τον αποκλεισμό τονίζοντας ότι ο Άρης πρέπει να δουλέψει για να γίνει ομάδα και να ανεβάσει το επίπεδό του.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας 1-1: Κρίμα και άδικο…

Όσα είπε ο Μπούργος:

«Κάναμε ότι μπορούσαμε, παλέψαμε. Ακόμα και με μία νίκη 2-1 δεν καταφέραμε να περάσουμε αυτόν τον αντίπαλοι. Από την εμπειρία μου σας λέω πως οι αναμετρήσεις ήταν πολύ δύσκολες. Το Conference League είναι μία δυνατή διοργάνωση, θέλουμε δουλειά και χρόνο για να φτιάξουμε μία ομάδα ανάλογη με της Μακάμπι που έχει εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις. Θέλουμε δουλειά για να φτάσουμε εκεί.

Σε αυτό το επίπεδο, με ένα μικρό λάθος, μένεις εκτός διοργάνωσης, φτάνει για να αποκλειστείς, όπως έγινε και σήμερα. Σε τέτοιο επίπεδο θα πρέπει όλοι οι παίκτες θα πρέπει να είναι στο 100%».

Για το γεγονός πως ο Αρης δέχθηκε για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα γκολ: «Δεν με απασχολεί, η ομάδα είναι ακόμα στο στάδιο της δημιουργίας. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να φτιάξουμε μία ομάδα σε αυτό το επίπεδο» και πρόσθεσε: «Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ