Η (πραγματική) επιστροφή του Ματ

Η (πραγματική) επιστροφή του Ματ

Ο Ματ Λοτζέσκι θα δει ένα γήπεδο που τον αποθέωνε, να «βράζει», στην πραγματική του επιστροφή στο ΣΕΦ

Την πρώτη φορά τα πράγματα ήταν ήρεμα. Στο άδειο ΣΕΦ ακούγονταν μόνο τα τριξίματα από τα παπούτσια των παικτών, οι φωνές των προπονητών και οι σφυρίχτρες των διαιτητών.

Έτσι ο Ματ Λοτζέσκι επέστρεψε στο Φάληρο στα… μουγγά σε ένα «βολικό» περιβάλλον και έφυγε νικητής παίζοντας μάλιστα και αρκετά καλά.

Τώρα όμως το σκηνικό θα είναι τελείως διαφορετικό. Τα εισιτήρια έχουν σχεδόν τελειώσει και το γήπεδο που τον αποθέωνε, θα «βράζει». Πολλές φορές και εναντίον του.

Φάτσες γνώριμες θα είναι βλοσυρές και το βλέμμα θα έχει την αμφισβήτηση ως φίλτρο. Ετσι συμβαίνει όταν ένας παίκτης αποφασίζει να «διαβεί τον Ρουβίκωνα» και να περάσει από το ένα «στρατόπεδο» στο άλλο.

Ο Ματ Λοτζέσκι λοιπόν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις αντοχές του, την πνευματική του ισορροπία και η «ψυχολογική πανοπλία» που θα βάλει, θα πρέπει να είναι αδιαπέραστη.

Ο ίδιος ξέρει πως δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, η ταυτόχρονη παρουσία του με τον Κέι Σι Ρίβερς στο ρόστερ τον έχει μπερδέψει, δεν του δίνει τον απαιτούμενο ρυθμό, αλλά αυτή τη φορά πρέπει.

Πρέπει να πιέσει τον εαυτό του για να αποδείξει σε όλους εκεί στο ΣΕΦ πως έκαναν λάθος το καλοκαίρι και αναμφίβολα το κίνητρο είναι τεράστιο γι’ αυτόν.

Θα είναι λοιπόν η (πραγματική) επιστροφή του Βελγοαμερικανού στο ΣΕΦ και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος με τον ο οποίο τόσο ο προπονητής του, όσο και η υπόλοιπη ομάδα θα διαχειριστούν αυτή την ειδική κατάσταση.

Πάνω από όλα όμως ενδιαφέρον θα έχει η διαχείριση του ίδιου του παίκτη στον εαυτό του. Εκεί που βρίσκεται στο παρκέ και είναι μόνοι τους. Αυτός και το μυαλό του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ