Ποιο Μουντιάλ να πάρει ο Μέσι; Έτσι, ούτε στους «16»…

Ποιο Μουντιάλ να πάρει ο Μέσι; Έτσι, ούτε στους «16»…

Η Σαουδική Αραβία δεν «έκλεψε» το ματς, το κέρδισε – Η Αργεντινή και ο Μέσι έμεναν στα… οφσάιντ.

Όσοι καταφέραμε να δούμε το Αργεντινή-Σαουδική Αραβία δεν νομίζω ότι «πέσαμε και από τα σύννεφα». Και πραγματικά είναι κρίμα που με όσα έχουν συμβεί τηλεοπτικά γύρω από το Μουντιάλ που δεν μπορούσε να το δούμε όχι απλά ελεύθερα αλλά όπως αποδεικνύεται ούτε με την συνδρομή στον ΑΝΤ1+ (λυπηρά και τα δύο γεγονότα…) γιατί χάνουμε σπουδαίες συγκινήσεις.

Χθες δεν μπόρεσε ουσιαστικά ο Έλληνας πολίτης να δει το καλύτερο ματς, Αγγλία-Ιράν. Σήμερα δεν μπόρεσε να δει τον Μέσι να χάνει από τους Σαουδάραβες! Ελπίζω να βρουν μια λύση στον ΑΝΤ1, δεν ξέρω κατά πόσον μπορεί να βρει λύση ο Μέσι και η παρέα του. Γιατί ναι μεν μιλάμε για μια τεράστια έκπληξη, μια από τις μεγαλύτερες στην ιστορία των Μουντιάλ αλλά ξαναλέω ότι όσοι κατάφεραν να δουν το παιχνίδι δεν μπορεί να έμειναν με το στόμα ανοικτό.

Ομολογώ πως δεν ήξερα την δυναμική που έχει η Σαουδική Αραβία. Και πραγματικά είδα μια ομάδα με πλάνο, με αγωνιστικούς ρόλους και με πίστη πως μπορεί να πετύχει. Δεν μπήκε μοιρολατρικά να χάσει με αξιοπρέπεια από την Αργεντινή. Μπήκε για να παίξει το ματσάκι, είχε και πολύ κόσμο δίπλα της και πέτυχε το απίθανο με ανατροπή!

Και αν για την Σαουδική Αραβία το ενδιαφέρον είναι μικρό για την Αργεντινή και ειδικά για τον Μέσι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Έτσι όχι τελικό δεν μπορεί να φτάσει, όχι κούπα δεν μπορεί να σηκώσει, ούτε στους «16>» δεν περνάει. Θυμίζω ότι στον όμιλο παίζουν Μεξικό και Πολωνία άρα στα χαρτιά η Αργεντινή έχασε το πιο εύκολο ματς.

Μπορεί να κάνει 2 στα 2 και να περάσει θριαμβευτικά, σίγουρα όμως όχι με αυτή την εικόνα που είχε. Με ιδανικές συνθήκες και γκολ με το… καλημέρα περίμενε κανείς πως θα δείξει πράγματα η Αργεντινή.

Τελικά έμεινε στα… οφσάιντ σημειώνοντας τρία γκολ που δεν μέτρησαν ως οφσάιντ με τον ίδιο ουσιαστικά τρόπο. Με πάσα στην πλάτη της άμυνας, στην κόντρα μπάλα. Χωρίς το VAR τώρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά καθώς το πρώτο γκολ του Λαουτάρο θα μέτραγε. Δυστυχώς για τον Μέσι υπάρχει VAR και κυρίως δεν υπάρχει κάτι που βλέποντας το ματς με τους Σαουδάραβες πείθει για ραγδαία αλλαγή στα δύο επόμενα ματς.

Αφήστε που το επόμενο ματς με το Μεξικό μπορεί και να είναι τελικός. Δεν ξέρω λοιπόν αν ο Μέσι κλείσει την καριέρα του όπως θέλει, δηλαδή με το Μουντιάλ, ξέρω πως αν δεν παρουσιαστεί στο ματς με το Μεξικό κανονική Αργεντινή τότε θα γυρίσει νωρίς-νωρίς στο Παρίσι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ