Οι δύο δυνατές επιστροφές και το… κερασάκι με τον Μαρσέλο

Οι δύο δυνατές επιστροφές και το… κερασάκι με τον Μαρσέλο

Βλέποντας «πίσω» από το 4-1 με τον Ατρόμητο και πριν το επόμενο crash test στα Γιάννενα…

Το τελικό 4-1 «θαμπώνει». Τα «σκεπάζει» όλα. Ένα σκορ που θα μπορούσε με όσα συνέβησαν στο δεύτερο ημίχρονο να είναι μεγαλύτερο. Ένα – δύο γκολ ακόμη. Επί της ουσίας δεν αλλάζει και πολλά το ότι αυτά δεν ήρθαν. Το 4-1 από μόνο του είναι σκορ πρόκρισης. Στο Περιστέρι θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός να… μην κατέβει για να οδηγηθούμε σε μια ολική ανατροπή των δεδομένων.

Βλέποντας «μπροστά» από το 4-1 έχεις μόνο καλά λόγια. Με τα δύο γκολ του Μαρσέλο να σκεπάζουν τα πάντα! Γκολ, και τι γκολ! Βγαλμένα από τα καλύτερα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ που απλά μας θύμισε τι είναι ικανά να κάνουν τα… μαγικά του πόδια «εμπλουτισμένα» με αστείρευτο ταλέντο που δεν καταλαβαίνει από χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Γιάννη Διακογιάννη (pics)

Δεν αμφισβήτησε ποτέ κανείς την τεράστια κλάση του Μαρσέλο, ούτε κανείς έμεινε με το στόμα ανοιχτό βλέποντας τα δύο πανέμορφα γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ατρόμητο. Ο βαθμός ετοιμότητας του Βραζιλιάνου ήταν πάντα το ζητούμενο. Και για να βλέπουμε το «δάσος» και όχι το «δέντρο» παραμένει στο «τραπέζι» καθώς τα δύο γκολ του επιπέδου της κλάσης του Μαρσέλο στο δεύτερο ημίχρονο δεν γίνεται να «σβήσουν» τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Βραζιλιάνος ανασταλτικά στο πρώτο ημίχρονο. Εκεί όπου ο Ατρόμητος «σημάδεψε» στην πλευρά του και στις επιστροφές του δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στον Ολυμπιακό.

Το τελικό 4-1 και κυρίως η εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο κάτω από πίεση, καθώς πήγε στα αποδυτήρια με 1-1, προφανώς και φέρνουν χαμόγελα. Στο τέλος της ημέρας ο Ολυμπιακός επέστρεψε με τον δυναμικό τρόπο που ήθελε και έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για την συνέχεια.

Αρκεί να μην… ξεχάσει το πρώτο ημίχρονο και τα σοβαρά θέματα που είχε, κυρίως ανασταλτικά, με τον Ατρόμητο να χάνει τρεις τουλάχιστον τεράστιες ευκαιρίες για γκολ, εκτός από αυτό που σημείωσε. Ο Μίτσελ πρέπει να βρει, και γρήγορα μάλιστα, τον τρόπο της καλύτερης «θωράκισης» της ομάδας.

Όπως στον αντίποδα ο Μίτσελ θαρρώ πως είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος βλέποντας δύο… νέους παίκτες να «φωνάζουν» στην επιστροφή τους. Ο Κώστας Φορτούνης έπαιξε για τρίτη φορά βασικός στα τελευταία 2,5 χρόνια στον Ολυμπιακό και ήταν, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, σαν να μην έλειψε μια μέρα. Η συμβολή του στην καλή ανάπτυξη, στην έμπνευση στο οργανωτικό κομμάτι ήταν μεγάλη.

Με λίγη τύχη θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα πράγματα, όμως έδειξε πως είναι ξανά εδώ, έτοιμος για πρωταγωνιστικό ρόλο. Στην ίδια κατηγορία και ο Παναγιώτης Ρέτσος σε ένα δύσκολο βράδυ στο Καραϊσκάκη όπου χρειάστηκε να βρεθεί… παντού στην άμυνά του στο πρώτο 45λεπτο. Βγαίνοντας συνεχώς, ως αριστερό στόπερ, να καλύψει τον Μαρσέλο όποτε χρειάστηκε στο πρώτο ημίχρονο και έχοντας σωστές τοποθετήσεις και ενέργειες κάτω από δύσκολες συνθήκες. Η εικόνα των δύο Ελλήνων δίνει πολλά στον Μίτσελ για την συνέχεια με τα δύο απίθανα γκολ του Μαρσέλο να έρχονται ως… κερασάκι στο 4-1 επί του Ατρομήτου. Μια εβδομάδα πριν από την επιστροφή στη δράση και στο πρωτάθλημα και την επικίνδυνη αποστολή στα Γιάννενα. Μπορεί ο ΠΑΣ να μην είναι αυτός που ήταν τα προηγούμενα χρόνια όμως θα επιδιώξει να βάλει stop στον πρωταθλητή. Και δεν θα είναι ο μόνος που θα προσπαθήσει να το κάνει στους Ζωσιμάδες…

Υ.Γ. Το «μήνυμα» το πήραν όλοι από τα χθεσινά ματς του Κυπέλλου. Και με την επιστροφή του πρωταθλήματος θα ζήσουμε, λογικά, μεγάλες στιγμές…

Υ.Γ.1: Μπήκε και με το που ακούμπησε την μπάλα σκόραρε. Εγγύηση ο Γιουσέφ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ