Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» λαοθάλασσα στις εξέδρες, υποχρέωση στο χορτάρι…

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» λαοθάλασσα στις εξέδρες, υποχρέωση στο χορτάρι…

Ο κόσμος νίκησε ξανά, οι παίκτες του Μίτσελ έχουν ένα δρόμο (και) στον Βόλο

Δεν προξενεί καμία απολύτως εντύπωση η «ερυθρόλευκη» λαοθάλασσα στον Βόλο. Δεν είναι είδηση πως τα 11 χιλιάδες εισιτήρια που πήρε ο Ολυμπιακός για το ματς στο Πανθεσσαλικό εξαντλήθηκαν και πως αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου κοντά στις 15 χιλιάδες οπαδοί του. Ο κόσμος του Ολυμπιακού άλλωστε έχει και τον όγκο και την δυναμική που δεν την βρίσκουμε πουθενά αλλού στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Δεν είναι ούτε η πρώτη, σίγουρα ούτε η τελευταία φορά που ένα γήπεδο θα μετατραπεί σε… Καραϊσκάκη.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, το Clasico της Αθήνας (vids)

Η δυναμική παρουσία του κόσμου στον Βόλο έχει όμως την σημασία της για τον Μίτσελ και τους παίκτες του. Πολύ μεγάλη σημασία και στέλνει και ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

Ο κόσμος δεν «μασάει» από διαφορές, ο κόσμος το πιστεύει και το δείχνει με τον πιο εμφατικό τρόπο. Ένα πρωτάθλημα, το πιο γλυκό από όλα! Και ας είναι ο Ολυμπιακός στο -10, και ας είναι στην 4η θέση και ας μην βγάζει αγωνιστικά τον… τρόμο και την ανωτερότητα που βγάζει παραδοσιακά 25 χρόνια τώρα με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Η «ερυθρόλευκη» λαοθάλασσα στις εξέδρες αποτελεί υποχρέωση στο χορτάρι για τους παίκτες του Μίτσελ. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να είναι… χαλαρός, κανείς να μην «ματώσει» για να έρθει η νίκη.
Αυτό βεβαίως δεν αλλάζει ανάλογα με την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες, απλά με αυτά που συμβαίνουν στον Βόλο από τον λαό του Θρύλου δίνουν ένα παραπάνω κίνητρο σε όλους.

Σε ένα ματς που δεν θα είναι… στρωμένο με ροδοπέταλα στο χορτάρι. Μην παραμυθιάζεστε από τις… παρελάσεις ΠΑΟ και ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο. Φαντάζομαι πως κανείς στην ομάδα δεν πρόκειται να πέσει στην παγίδα. Στο χορτάρι θα γίνει… πόλεμος και ο Ολυμπιακός ως συνήθως δεν θα έχει απέναντι του μόνο 11. Για να τους νικήσει όλους θα χρειαστεί να παίξει ξανά καλό ποδόσφαιρο, να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος και να εκμεταλλευτεί την ποιότητα του που ξεχειλίζει. Και μετά να πανηγυρίσει μαζί με τον λαό του που του δείχνει τον δρόμο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ