Shaq attack με… πιεσόμετρα αγκαλιά!

Shaq attack με… πιεσόμετρα αγκαλιά!

Ο ΜακΚίσικ φώναξε «παρών» στην Μπολόνια, ο Σάσα επέστρεψε, ο αρχηγός ήταν εντυπωσιακός και ο Ολυμπιακός πήρε ένα διπλό απαραίτητο. Το θέμα είναι να… αντέξουμε μέχρι το Κάουνας!

Χωρίς τον Βεζένκοφ στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός έκανε πάρτι και σταμάτησε στους +24. Όλοι έπαιξαν και για τον Σάσα. Ο ΠΑΟ όμως δεν είναι και το καλύτερο μέτρο σύγκρισης στην Ευρωλίγκα για τον Ολυμπιακό.

Χωρίς τον Σλούκα στην Μπολόνια ο Ολυμπιακός έβγαλε ξανά καρδιά, έπαιξε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα όπως έπρεπε, κράτησε το ματς στα χέρια του μέχρι το φινάλε και παρότι στο τέλος με κάποιο… μαγικό τρόπο πήγε να το δώσει, ευτυχώς δεν έπαθε… Βιλερμπάν και Βαλένθια και έφυγε από την Μπολόνια με ένα μεγάλο και απαραίτητο διπλό!

Έτσι όπως κυλάει η φετινή Ευρωλίγκα μια νίκη σε «εκτινάσσει», μια ήττα σε στέλνει χαμηλά.

Δείτε την βαθμολογία για να καταλάβετε πόσο σημαντικό ήταν για τον Ολυμπιακό να κάνει αυτό που έκανε και να πάρει το ροζ φύλλο μια εβδομάδα πριν υποδεχθεί την Ρεάλ στο ΣΕΦ!

Με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να κάνει την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, να παίζει και για τον Σλούκα αλλά και για τον… Κάνααν που δεν τράβηξε σε ματς που τον είχε ανάγκη η ομάδα.

Ο Αμερικανός άσος που όταν βρει ρυθμό δύσκολα σταματιέται. Όπως ο Σάσα που μετά το… μικρό διάλλειμα λόγω του τραυματισμού του επέστρεψε δριμύτερος. Και οι Ιταλοί το ένοιωσαν στο πετσί τους.

Μαζί με τον αρχηγό κατάφεραν να πάρουν από το χέρι την ομάδα και να την οδηγήσουν σε μια σπουδαία νίκη φτάνοντας στο 12-7 και την δεύτερη θέση που όμως απέχει από την 8η μόλις 2 νίκες!

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο μεγάλη θα ήταν η ζημιά αν ο Ολυμπιακός πάθαινε… Βιλερμπάν και Βαλένθια και έχανε το ματς μέσα από τα χέρια του όπως το έχασε με Γάλλους και Ισπανούς. Γιατί στο φινάλε το… προσπάθησε αρκετά είναι αλήθεια αλλά ευτυχώς οι Ιταλοί έχασαν το τελευταίο σουτ και ο Θρύλος έφυγε θριαμβευτής από την Μπολόνια που είχε έντονο το ερυθρόλευκο χρώμα με την δυναμική παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού.

Είναι ένα θέμα βεβαίως αυτά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Ολυμπιακού, η απώλεια της διαφοράς που παίρνει, όπως συνέβη από το +12 και στην Μπολόνια, και το άγχος στο φινάλε. Γιατί η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα ματς τα βλέπουμε με… πιεσόμετρα αγκαλιά μιας και είμαστε πλέον και μιας ηλικίας. Για παν ενδεχόμενο προσέχουμε για να έχουμε. Το θέμα είναι να την βγάλουμε και να αντέξουμε μέχρι το Κάουνας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ