Όταν «πνίγεις» και κάνεις… πλάκα στην Ρεάλ!

Όταν «πνίγεις» και κάνεις… πλάκα στην Ρεάλ!

Ποια Βασίλισσα; Ο Ολυμπιακός έδειξε ξανά το αφεντικό στην Ευρώπη! Και το ταξίδι συνεχίζεται…

Το είχε δείξει (αποδείξει) στο «σπίτι» της φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης. Το έδειξε (απέδειξε) και στο «κάστρο» του ως… αφιλόξενος Βασιλιάς! Γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο Βασιλιάς της Ευρώπης, είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρωλίγκα και είναι αυτός που ορίζει και καθορίζει την μοίρα του.

Στην καλύτερη Ευρωλίγκα όλων των εποχών ο Ολυμπιακός πάτησε ξανά στην κορυφή μετά από 20 αγωνιστικές και το κυριότερο για ένα ακόμη μεγάλο ματς φώναξε πως είναι έτοιμος για το όνειρο. Έτοιμος για να πετύχει ότι δεν μπόρεσε στο Βελιγράδι ελέω Μίσιτς.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ραμόν

Ο Ολυμπιακός που «έπνιξε» την Ρεάλ στο ΣΕΦ με την απίθανη άμυνα του, που παρότι τα έσπασε στο τρίποντο, παρότι δεν είχε καλά ποσοστά στις βολές, νίκησε εύκολα την Ρεάλ έχοντας μείνει μόνο μια φορά πίσω στο σκορ (21-22) με πρωταγωνιστές όλο τον κόσμο!

Από τον Μπαρτζώκα που έδωσε το ρεσιτάλ του στον πάγκο έως και όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν αλλά και τον απίθανο κόσμο που γέμισε το ΣΕΦ και γλέντησε μια ακόμη μεγάλη νίκη.

Ο Ολυμπιακός που κράτησε στους 60 πόντους την Ρεάλ και που είχε τον έναν μετά τον άλλο πρωταγωνιστή κατά την διάρκεια του αγώνα. Τον εντυπωσιακό Γουόκαπ, τον Κάνααν, τον Φαλ που στο δεύτερο ημίχρονο κοίταξε στα μάτια τον Ταβάρες, τον απίθανο μπουκαδόρο ΜακΚίσικ, τον αρχηγό του, τον Σλούκα που καθοδήγησε, τον μαχητή Λαρεντζάκη, τον Πίτερς και βέβαια το «κτήνος» Μπλάκ που έκανε πλάκα στα «θηρία» της Ρεάλ.

Ο Ολυμπιακός που συν τοις άλλοις… ισοφάρισε τις ισοβαθμίες μια και μετά το 0-2 με την Μονακό πήγε στο 2-0 με την Ρεάλ. Και συνεχίζει σε μια απίθανη Ευρωλίγκα που όλα μπορούν να συμβούν με τον Ολυμπιακό να ξέρει πως τα πάντα εξαρτώνται από τον ίδιο. Γιατί απλά μπορεί να νικήσει οποιοδήποτε αντίπαλο.

Το ταξίδι της αρμάδας του Μπαρτζώκα συνεχίζεται με τελικό στόχο το Κάουνας και το 4ο μεγάλο τρόπαιο. Βήμα-βήμα έχοντας πείσει και τον πλέον άπιστο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ