Ολυμπιακός: Περνάει ο στρατός (του Μπαρτζώκα)…

Ολυμπιακός: Περνάει ο στρατός (του Μπαρτζώκα)…

Ο Ολυμπιακός είναι η ομαδάρα του προπονητή του. Και τα άλλα μοιάζουν περιττά

Ο φετινός Ολυμπιακός σε υποχρεώνει να είσαι υποψιασμένος για όλα. Και να τα περιμένεις όλα. Τι θα πει έχανε 37-50 στο 21.23΄ ενός ματς που στράβωσε από νωρίς σε μια έδρα που όταν παίρνει φόρα φτιάχνει… κατηφόρα;

Στο 26.03 είχε προλάβει να βγάλει φλας, να προσπεράσει (52-50) και να κοιτάζει πια τη Βαλένθια από τους πλαϊνούς καθρέφτες ψάχνοντας κάτι χαλαρό στο ραδιόφωνο. Μουσική για βραδάκι Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης: Τα ρέστα στο τραπέζι…

Έκανε 15-0 σε 4.40. Έβαλε 30 στην τρίτη περίοδο –όταν σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο έφτασε στους 35-. Το έκανε +15 με το ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου (73-58, 32΄). Και γενικώς φέρτε κομπιουτεράκια να μην χάσουμε το μέτρημα.

Θα ήταν απίθανα όλα αυτά αν τα έκανε για πρώτη φορά. Αν το χθεσινό ήταν υπέρβαση. Τα κάνει όμως συνέχεια (μια εβδομάδα πριν κόντρα στον Παναθηναϊκό το τελευταίο επιχείρημα). Με έναν σωρό τρόπους και τα ρούχα της δουλειάς. Business as usual.

Στο χθεσινό επεισόδιο ο αφηνιασμένος Κώστας Παπανικολάου έβαλε 22 (4/6τρίπ) και ο άποντος στο πρώτο ημίχρονο Τόμας Γουόκαπ έβαλε 13 σε μια περίοδο.

Την ίδια στιγμή ο Σακίλ ΜακΚίσικ έκλεβε πορτοφόλια (3κλ) και οι ασίστ ήταν και πάλι 25 (Σλούκας 9) με το τρίποντο στο 46.4 (13/28) : Λερναία Ύδρα. Ένα μπασκετικό τέρας που μέχρι να μετρήσεις τα κεφάλια του σε έχει κάνει το… βραδινό του. Και που στρώνει τραπέζι απλά με τους μέσους όρους του. Δίχως καν να υπερβάλει.

Το ίδιο που με 9-1 νίκες στα τελευταία 10 κάνει παρέλαση; Περνάει ο στρατός του Γιώργου Μπαρτζώκα. Μια ομαδάρα που δεν θέλεις να τελειώνουν τα παιχνίδια της.

Χθες έκλεισε την περιοδεία της στην Ισπανία με το εκκωφαντικό 4Χ4 (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπασκόνια έπεσαν… από την αφετηρία).

Δεν επιθυμεί κανείς στον Πειραιά να ακούει τέτοια εννέα ματς πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Δεν θέλουν πολλά λόγια από τόσο νωρίς, αλλά ποιος αμφιβάλλει πως ότι ακολουθεί αφορά αυστηρά όχι στο πλεονέκτημα έδρας αλλά αυστηρά στην τελική κατάταξη: Αν ο Ολυμπιακός θα είναι 1ος ή 2ος ή 3ος…

Δεν υπάρχει ομάδα που να παίζει καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη φέτος. Και κυρίως δεν υπάρχει ομάδα που να μην παρατά το… παραμικρό. Που δεν χαρίζει κάστανο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ