Ο κ. Μπαλτάκος, οι κρίσεις μεγαλείου και ένα… τσουβάλι ψέματα

Ο κ. Μπαλτάκος, οι κρίσεις μεγαλείου και ένα… τσουβάλι ψέματα

Εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να μας πείσει πως αυτός κάνει κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και χωρίς την δική του έγκριση ακόμα και ο λόγος του πρωθυπουργού δεν έχει καμιά σημασία!

Αντιλαμβάνομαι ότι κρίσεις μεγαλείου μπορεί να υποστούν ακόμα και απόλυτα προσγειωμένοι άνθρωποι αν τύχει και βρεθούν σε υψηλά αξιώματα. Να την παθαίνει όμως κάποιος που ως πρόεδρος της ΕΠΟ ακόμα τσακώνεται με τον διορισμένο εκτελεστικό διευθυντή για το ποιες αρμοδιότητες ανήκουν σε ποιόν δυσκολεύομαι να το κατανοήσω. Εννοείται πως αυτό δεν είναι το ποιο σημαντικό στη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ.

Εχει τη σημασία του όμως να κατανοήσουμε πως ενώ το φτύσιμο πάει σύννεφο κάποιος εξακολουθεί να νομίζει πως απλά ψιχαλίζει. Ο κ. Μπαλτάκος δεν ενδιαφέρεται να κρύψει πως με την ανακοίνωσή του προκύπτει (πάλι) ότι λέει ψέματα. Εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να μας πείσει πως αυτός κάνει κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και χωρίς την δική του έγκριση ακόμα και ο λόγος του πρωθυπουργού δεν έχει καμιά σημασία!

Διαβάστε επίσης: Νοκ άουτ και με ΠΑΟΚ ο Χάμες – Όλα καλά με Εμβιλά και Μπιέλ

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ είναι διατυπωμένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να φανεί πως ακόμα και μια επικοινωνία του πρωθυπουργού με την ΟΥΕΦΑ ελάχιστη ως μηδενική σημασία έχει αν δεν ενημερωθεί και δώσει την έγκρισή του ο κ. Μπαλτάκος. Για να το αποδείξει αυτό δεν διστάζει να αφήσει να φανεί καθαρά ότι μέχρι τώρα η ΕΠΟ και ο ίδιος προσωπικά δεν είχε ποτέ απευθυνθεί στην ΟΥΕΦΑ ζητώντας την συνδρομή της ώστε να εξασφαλιστούν ελίτ διαιτητές για τα ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Ότι ο κ. Μπένετ μαζί με τον κ. Μπαλτάκο μα δούλευαν ψιλό γαζί λέγοντας τόσο καιρό ότι οι ελίτ διαιτητές δεν έρχονται στο πρωτάθλημά μας γιατί δεν θέλουν. Αποκαλύφθηκε ότι δεν τους φώναξε κανείς. Ότι η ΟΥΕΦΑ δεν ήξερε τίποτα για το θέμα και το πληροφορήθηκε ενώ είχαν αρχίσει τα πλέι-οφ με την παρέμβαση του πρωθυπουργού στον κ. Τσέφεριν. Το ψέμα αποκαλύφθηκε αλλά τον κ. Μπαλτάκο αλλά αυτό δεν τον νοιάζει. Ετσι και αλλιώς … ψιχαλίζει.

Εκείνο που τον νοιάζει είναι να φανεί ότι αυτός κάνει κουμάντο. Ότι τελικά, χάρη μας κάνει που συγκατάνευσε και έστειλε επιστολή στην ΟΥΕΦΑ και ζητά τη συνδρομή της για διαιτητές της προκοπής. Εδώ μιλάμε για έκρηξη προσωπικού μεγαλείου. Ο κ. Μπαλτάκος όχι ως πρόεδρος της ΕΠΟ αλλά περίπου ως ανώτατος στρατιωτικός (όνειρό του όταν ήταν μικρό ) ζητεί να του αποδοθούν τιμές!

Στην ΟΥΕΦΑ δεν είχε πει κουβέντα και κανείς δεν είναι σίγουρος ότι κάτι θα έλεγε στο ταξίδι του την περασμένη Δευτέρα. Πάλι καλά να λέμε δηλαδή που… ευαρεστήθηκε να το κάνει μετά την πρωθυπουργική παρέμβαση. Τι θα γίνει από εδώ και πέρα δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Μπορούμε όμως να φανταστούμε ότι οι κύριοι Μπένετ και Μάνταλος δύσκολα θα αλλάξουν ρότα. Βλέπετε, στη θεωρία όλοι θέλουν ελίτ διαιτητές αλλά κάποιοι θέλουν στη θέση τους τον Μπένετ και τον Μπαλτάκο που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μην τους βρουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ