Αλαφούζος : Πλέον δεν μπορεί να μην πληρώσει

Αλαφούζος : Πλέον δεν μπορεί να μην πληρώσει

Είναι αλήθεια πως ο Γιάννης Αλαφούζος το τελευταίο διάστημα έχει βάλει χρήματα για να ξεφύγει ο Παναθηναϊκός από πολλά προβλήματα. Όταν οι παίκτες έφταναν στα όρια τους, έδινε λεφτά. Όταν οι πρώην παίκτες επίσης έφταναν στα όρια τους, πάλι έδινε λεφτά. Η πολιτική του είναι ίδια σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις. Πάντα πληρώνει οριακά. Αυτό […]

Είναι αλήθεια πως ο Γιάννης Αλαφούζος το τελευταίο διάστημα έχει βάλει χρήματα για να ξεφύγει ο Παναθηναϊκός από πολλά προβλήματα. Όταν οι παίκτες έφταναν στα όρια τους, έδινε λεφτά. Όταν οι πρώην παίκτες επίσης έφταναν στα όρια τους, πάλι έδινε λεφτά. Η πολιτική του είναι ίδια σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις. Πάντα πληρώνει οριακά.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο σύλλογος να περνάει ντροπιαστικές μέρες, που όμοιες της δεν έχει ζήσει ξανά. Η αποχή από τις προπονήσεις, τα δικαστήρια σε καθημερινή βάση, οι προσβολές προς την ιστορία της ομάδας από τους δικηγόρους των παικτών. Είναι ξεκάθαρο πια πως ο μεγαλομέτοχος προσπαθεί να γλιτώσει όσα περισσότερα μπορεί πριν φύγει. Να τα παραδώσει στον επόμενο.

Η περίπτωση του Βέμερ έφτασε πλέον κι αυτή στο όριο. Σχεδόν το… ξεπέρασε. Ο Παναθηναϊκός ή πληρώνει ή υποβιβάζεται. Για να είμαστε πιο ακριβείς, ο Αλαφούζος ή πληρώνει ή υποβιβάζει τον Παναθηναϊκό και αναλαμβάνει το βάρος της ευθύνης. Δεν νομίζω πως θα μπορέσει να στείλει τον Παναθηναϊκό στον υποβιβασμό. Πότε αυτό που του μένει είναι να πληρώσει.

Να δώσει 500.000 ευρώ στον Βέμερ και να τελειώνει μια για πάντα αυτή την ιστορία. Όσο χρόνο μπορούσε να κερδίσει ο Αλαφούζος, τον κέρδισε. Είδε την ομάδα να χάνει βαθμούς που με κόπο κέρδισε μέσα στο γήπεδο. Στέρησε από τους παίκτες της ίδιας του της ομάδας τον ιδρώτα τους. Τους τον πήρε πίσω. Ως εδώ.

Πλέον πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη, να πληρώσει και να πάει παρακάτω. Να δώσει την ομάδα σε όποιον επιθυμεί και να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην κανονικότητα και ο Αλαφούζος στην καθημερινότητά του. Μακριά κι αγαπημένοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ