Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Coach we have a problem….

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Coach we have a problem….

Τα πρώτα δευτερόλεπτα σε αυτά τα παιχνίδια λένε πολλά. Καταλαβαίνεις ποιος έχει μπει έτοιμος να «δαγκώσει» και ποιος όχι..

Τα πρώτα δευτερόλεπτα σε αυτά τα παιχνίδια λένε πολλά. Καταλαβαίνεις ποιος έχει μπει έτοιμος να «δαγκώσει» και ποιος όχι.. Και στην παρούσα φάση, ο Παναθηναϊκός έφυγε από το ΣΕΦ καβάλα στο άλογο, χωρίς να πιεστεί πολύ, με καθαρό πλάνο μέσα στο παρκέ και απόλυτα δικαιωμένος από τις επιλογές του.

Ο Τσάβι Πασκουάλ εμφάνισε διαρκώς νέα πράγματα για τους «πράσινους». Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δυστυχώς για τον Ολυμπιακό όχι. Στο ίδιο μοτίβο, προσπάθησε η ομάδα του Πειραιά να παίξει στο αγαπημένος της ποστ παιχνίδι, αλλά το τεχνικό τιμ των φιλοξενούμενων είχε κλείσει τέλεια την ρακέτα του. Ψηλά το «5» για να μην «βυθίζεται» ο Μιλουτίνοφ, πάντα ένας παίκτης να συγκλίνει επάνω του όταν παίρνει την μπάλα στην ρακέτα, με τον Σέρβο να «κλείνεται» και να χάνει ότι ανάσες έχει για να τελειώσει τις φάσεις.

Οι ξένοι του Ολυμπιακού έμειναν… μετεξεταστέοι απόψε. Και ο Ρόμπερτς και ο Τόμπσον ήταν κάκιστοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με ελάχιστες πρωτοβουλίες, και έξω από τα νερά τους. Οντας αυτοί ακίνδυνοι, ο Παναθηναϊκός προσαρμόστηκε στον Πρίντεζη και THE END. Εκτός ο Σπανούλης, μακριά από τον καλό του εαυτό ο Παπανικολάου, σε κακό βράδυ ο πάγκος και το τεχνικό τιμ.

Στην τακτική του ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός και ο Ολυμπιακός όχι. Το πρόβλημα στην περίπτωση των «ερυθρόλευκων» ήταν πως ουσιαστικά οι επιθέσεις τους ήταν ανοιχτό βιβλίο. Οσο συνέχισε σε αυτό το μοτίβο το ματς, τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει. Όσα τρίποντα και να βάλει ο Στρέλνιεκς που ντύθηκε… Σπανούλης.

Το να βγουν μπροστά οι παίκτες που ουσιαστικά τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού μου κάθισε στο λαιμό. Δεν μου ακούστηκε καθόλου καλά. Όλοι μαζί φταίνε στις ήττες. Ο κόσμος αγανάκτησε. Δικαίως. Δεύτερη σερί ήττα, με τον Παναθηναϊκό «πληγωμένο», με τον Σπανούλη στα πιτς και το γήπεδο ασφυκτικά γεμάτο.

Κάτι πρέπει να αλλάξει. Η νοοτροπία; Πρόσωπα; Δεν είμαι ειδικός.. Άλλοι είναι και κάθονται στις θέσεις που μπορούν να αποφασίσουν. Τώρα πια σιωπή, περισυλλογή, καταμέριση ευθυνών από ΟΛΟΥΣ και τομές.

ΥΓ. Δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά. Με αυτόν τον Ρόμπερτς, στην κατάσταση που είναι, ο Τολιόπουλος, ως κανονικός πια και όχι φερέλπις, γιατί να μην παίζει…

ΥΓ2. Δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά vol2. Τι κακό θα έκανε ο Ουίλτζερ ως 12ος. Μπορεί να έμπαινε μέσα, να τα… σκάτωνε όλα και απλά να επέστρεφε πίσω. Μπορεί να αγωνιζόταν και με την άγνοια κινδύνου, να «κούμπωνε» 1-2 τρίποντα.

ΥΓ3 Από την άλλη ισχύει και το «όποιος» δεν παίζει πάντα είναι ο καλύτερος παίκτης». Και ισχύει στο 100%. Εγώ απλά απορίες εκφράζω…

ΥΓ4 Μία ήττα είναι απλά. Το είχαμε πει χτες. Όποιος χάσει δεν χάνεται. Από την άλλη, η εικόνα (όπως και με την Μπαρτσελόνα) ήταν κάκιστη. Και αυτό είναι που ενοχλεί και πειράζει.

ΥΓ5 Τα είπαμε για τον Στρέλνιεκς. Τα είδαμε και σήμερα. Όταν έπαιρνε την μπάλα μακριά, δεν μπορούσε να εκτελέσει. Όταν τον έβρισκαν μόνο του… σκότωνε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ