Παναθηναϊκός : Η ανάσταση του Ρίβερς

Παναθηναϊκός : Η ανάσταση του Ρίβερς

Ο Κέι Σι Ρίβερς έλειψε πάρα πολύ από τα παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του, διότι είναι υπέρ-απαραίτητος για τον Παναθηναϊκό.

Η Ευρωλίγκα έχει τελειώσει, το Κύπελλο έχει χαθεί από τον ημιτελικό και για τον Παναθηναϊκό πλέον η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί τον βασικό και κύριο στόχο για να θεωρήσει ως μη αποτυχημένη τη σεζόν.

Έτσι λοιπόν ο Τσάβι Πασκουάλ προσπαθεί να βρει τρόπους για να προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα του ενόψει των πλέι όφ, της διαδικασίας δηλαδή που θα κρίνει εάν θα κατακτήσει τον τίτλο το τριφύλλι.

Η πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας έχουν ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό και πλέον οι «πράσινοι» προετοιμάζονται για τα πλέι όφ χρησιμοποιώντας τα εναπομείναντα παιχνίδια για δοκιμές.

Στο ματς με τον Κόροιβο, το πρώτο μετά τον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα, έδειξε και τις προθέσεις του. Να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει με τους παίκτες που θα ξεκινήσουν τα πλέι όφ και κυρίως να επανέλθουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι Ρίβερς, Λοτζέσκι και Γκιστ.

Οι πράσινοι έχουν εννέα ξένους και θα πρέπει να κοπούν τρεις με τους Τζέιμς, Πέιν και Γκάμπριελ να είναι αυτή τη στιγμή εκτός Α1.

Ο Πασκουάλ θέλει να εμπεδώσει σε όλους πως κανείς δεν είναι σίγουρος, ούτε καν οι… σίγουροι και προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει σε όλη την ομάδα πως πρέπει να είναι πανέτοιμοι άπαντες για να βοηθήσουν.

Από εκεί και πέρα ο Κέι Σι Ρίβερς ο οποίος έλειψε πάρα πολύ από τα παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του.

Στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας ήταν άφαντος, σε άθλια αγωνιστική κατάσταση και με πρόβλημα στον ώμο. Δεν βοήθησε καθόλου παρά το γεγονός ότι ο προπονητής του χρειάστηκε να «θυσιάσει» τον Λεκαβίτσιους για να του δώσει ρόλο και θέση.

Ωστόσο θα πρέπει τώρα να βελτιώσει τη φόρμα του επειδή προφανώς είναι υπέρ απαραίτητος στην συνολική εικόνα της ομάδας, πόσο μάλλον στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ετσι λοιπόν στην Αμαλιάδα ήταν ο παίκτης με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής (21’), αν και έδειξε ακόμα επηρεασμένος, χωρίς φρεσκάδα και «πλαστικότητα» στις κινήσεις του. Είναι σαφές πως θέλει χρόνο και θα τον πάρει.

Αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς ο Ντίνος Μήτογλου. Αφησε το κολέγιό του, ήρθε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό και οι ευκαιρίες που παίρνει είναι μετρημένες λόγω αντικειμενικών δυσκολιών.

ΟΛΕΣ όμως τις εκμεταλλεύεται. Είναι εκεί, πανέτοιμος, να βοηθήσει όπως μπορεί, παρά τις ατέλειες στο παιχνίδι του. Όσα ματς κι αν είναι εκτός δωδεκάδας, είναι πρόθυμος να προσφέρει, να παλέψει και να κερδίσει την κάθε φάση. Πραγματικά παράδειγμα προς μίμηση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ