Η τελευταία ευκαιρία (;) του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς

Η τελευταία ευκαιρία (;) του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς

Όλα μπορείς να τα αμφισβητήσεις στον Ραντζέλοβιτς εκτός από ένα. Είναι κλασσικός εξτρέμ. Πιο κλασσικός δεν γίνεται.

Επιστρέφει στον ολυμπιακό ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς μετά τον δανεισμό του στη Ρωσική Ουράλ. Κάπως έτσι γράφτηκες χτες η είδηση. Η ουσία είναι πως έληξε ο δανεισμός του Σέρβου στην Ουράλ. Η επιστροφή έχει την έννοια της παραμονής και τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

Ο Σέρβος εξτρέμ πηγαινοέρχεται ως δανεικός. Πριν πάει στην Ρωσία είχε μετακομίσει στην Ισπανία για λογαριασμός της Λεγανές. Στον Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να στεριώσει. Εχει προλάβει όμως να παίξει σε εβδομήντα πέντε ματς πετυχαίνοντας εφτά γκολ και δίνοντας πέντε ασίστ. Δεν τον λες και αξιοσημείωτο απολογισμό.

Στην Ουράλ έπαιξε σε είκοσι οχτώ παιχνίδι και είχε απολογισμό τρία γκολ και τέσσερις ασίστ. Παίκτης ευμετάβλητης ψυχολογίας και εξεζητημένων τελικών επιλογών στο παιχνίδι του. Όλα μπορείς να τα αμφισβητήσεις στον Ραντζέλοβιτς εκτός από ένα. Είναι κλασσικός εξτρέμ. Πιο κλασσικός δεν γίνεται. Παίζει με το δεξί του πόδι και κινείται από τα δεξιά. Εχει καλή ταχύτητα και ευελιξία.

Η εκτελεστική του ικανότητα είναι μάλλον μέτρια και η αίσθηση ομαδικότητας στο παιχνίδι του δεν είναι ιδιαιτέρως αναπτυγμένη. Ωστόσο είναι κάτι που αυτή τη στιγμή δεν είναι κανένας άλλος παίκτης του Ολυμπιακού . Ούτε καν ο Μάριος Βρουσάι. Είναι καθαρόαιμος εξτρέμ. Παίζει πάνω στην γραμμή και κάνει όλες μα όλες τις κλασσικές κινήσεις ενός παίκτη που προορίζεται για αυτή τη θέση.

Από τον Ραντζέλοβις προφανώς μπορεί να βρεθούν πολύ καλύτεροι. Για μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό που έχει από όλα εκτός από κάτι βασικό στο ποδόσφαιρο, δηλαδή εξτρέμ. Ο Ραντζέλοβιτς δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα. Ξέρει να κάνει αυτά που είναι ζητούμενα για τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ των ερυθρόλευκων.

Τώρα που έφτασε στα είκοσι πέντε χρόνια του ο Ολυμπιακός δικαιούται να έχει αίτηση αγωνιστική ωρίμανσης του παίκτη του και απαλλαγή από τις παιδικές ποδοσφαιρικές ασθένειες που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του. Ο Σέρβος εξτρέμ δικαιούται με τη σειρά του μια ακόμα ευκαιρία, την τελευταία.

Να μπει στη δοκιμασία της αξιολόγησης από το νέος προπονητή του Ολυμπιακού στη διάρκεια της προετοιμασίας. Να κριθεί και να ακολουθήσουν οι αποφάσεις. Σε μια ομάδα που οι εξτρέμ είναι είδος σε ανεπάρκεια ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Κι ένας προπονητής που θα ασχοληθεί μαζί του σύντομα θα διαπιστώσει αν ο παίκτης αυτός έχει ωριμάσει ώστε να μπορεί έστω και ως εναλλακτική λύση να βοηθήσει ή θα πρέπει να σταματήσει μια και καλή να λογαριάζεται. Σε καμιά περίπτωση όμως ο μόνος κανονικός εξτρέμ στο υπάρχον ερυθρόλευκο ρόστερ δεν είναι για να περνάει εντελώς απαρατήρητος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ