Ο Κορδόν, η υπομονή και η αδημονία των οπαδών…

Ο Κορδόν, η υπομονή και η αδημονία των οπαδών…

Όσα διαβάζουμε δεν είναι απαραίτητο να αντιστοιχούν με εκείνα που ψάχνει αυτή την ώρα ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού.

Τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει ο Αντόνιο Κορδόν δεν τον ξέρουμε. Τώρα αρχίζουμε να τον μαθαίνουμε κι είμαστε ακόμα στην αρχή. Άλλωστε, ο εξηντάχρονος Ισπανός δεν είναι από αυτούς που εξωτερικεύει τις σκέψεις του με κάθε ευκαιρία κι από ότι φαίνεται δεν του περισσεύει χρόνος για να είναι στα τηλέφωνα με τους δημοσιογράφους είτε εδώ είτε στη χωρά του.

Ο,τι βλέπουμε και διαβάζουμε σχετικά με μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού έρχεται απέξω. Εκεί γράφεται ότι ο Ολυμπιακός έκανε κρούσεις για την απόκτηση παικτών ή εκδήλωσε ένα πρώτο ενδιαφέρον. Όταν φτάνει μια πληροφορία μέχρι τα μέρη μας μπορεί ο παίκτης αυτός και η ομάδα του να μην ενδιαφέρθηκαν και να έκλειναν τον παίκτη.

Διαβάστε επίσης: Τρέλα για τον Ολυμπιακό: Πάνω από 6.000 διαρκείας, ξεπέρασαν τις περσινές πωλήσεις

Εκεί που φαίνεται ότι οι ερυθρόλευκοι διαπραγματεύονται κάποιον παίκτη αυτό να έχει βγει από την ατζέντα και η διαπραγμάτευση να αφορά κάποιον άλλο του οποίου το όνομα δεν έχουμε καν διαβάσει. Ως εκ τούτου ό,τι διαβάζουμε δεν είναι απαραίτητο να αντιστοιχεί με ό,τι ψάχνει αυτή την ώρα ο Αντόνιο Κορδόν.

Ο ίδιος στην λιτή τοποθέτηση του κατά την παρουσίαση του Μαρτίνεθ εξήγησε ότι τον ενδιαφέρει να δουλεύει αθόρυβα και επισήμανε ότι ορισμένες μεταγραφές που φαίνεται ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν εδώ και τώρα , ίσως μπορεί να πραγματοποιηθούν λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Υπομονή συνέστησε ο τεχνικός διευθυντής, αν και φαντάζομαι, θα γνώριζε πως όταν πρόκειται για μεταγραφές υπάρχει αδημονία.

Αυτό που μέχρι τώρα καταλαβαίνουμε είναι πως ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού δεν ξεκινάει από τα χαμηλά για να πάει στα ψηλά. Για να φέρει παίκτες στον Ολυμπιακό ανταγωνίζεται με τις μισές ισπανικές ομάδες. Δεν πάει να βρει ένα «υπέργηρο» παίκτη που μένει ελεύθερος ώστε να του προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο και να τον τραβήξει κατά τα μέρη μας.

Οι παίκτες που διαβάζουμε δεσμεύονται με συμβόλαια και οι ομάδες τους ζητούν χρήματα για να τους δώσουν. Είναι πολύ πιθανό ορισμένοι από αυτούς να μην πείθονται να έρθουν στην Ελλάδα ακόμα κι αν οι απολαβές τους είναι υψηλότερες.

Με λιγότερα λεφτά σκέφτεται να πάει ο Κανός στην Βαλένθια παρά να επιστρέψει στο λιμάνι. Τι πρέπει να κάνει σε μια τέτοια περίπτωση ο Αντόνιο Κορδόν; Να θυμώσει για τον τρόπο που σκέφτεται ο παίκτης ή να προσπαθήσει να του αλλάξει γνώμη. Αν πράξει το δεύτερο όπως επιβάλλει το αγωνιστικό συμφέρον του της ομάδας του, τότε θα του χρειαστεί χρόνος.

Ορισμένες φορές τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσα φαίνονται. Προϋπόθεση είναι να έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο στη κατάλληλη θέση για να κάνει τη δουλειά αυτή και με τον κατάλληλο (οικονομικό) εξοπλισμό. Αυτό συμβαίνει στους ερυθρόλευκους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ