Ντάνιελ Ποντένσε: Ας κρατήσουν οι χοροί!

Ντάνιελ Ποντένσε: Ας κρατήσουν οι χοροί!

Κανένας δεν μπορεί όπως αυτός, να σμπαραλιάσει ένα αμυντικό σύστημα...

Αυτός ο μικρόσωμος δαίμονας που έχει επιστρέψει στο Ρέντη και κάνει προπονήσεις, συνιστά μία απειλή. Μπορεί να ανατρέψει τις αγωνιστικές ισορροπίες στο πρωτάθλημα. Όμοιος του δεν υπάρχει στα ελληνικά γήπεδα. Τέτοιος αυθεντικός ανατροπές, μάστορας στο ένας εναντίον ενός, έχει να εμφανιστεί εδώ και τρεισήμισι χρόνια.

Από τότε δηλαδή που ο ίδιος εγκατέλειπε τα μέρη μας για να ντυθεί… Λύκος. Κανένας άλλος παίκτης δεν μπορεί να δώσει πλάτος στην επίθεση παίζοντας πάνω στην πλάγια γραμμή αλλά και να συγκλίνει παίζοντας ως δεύτερος κυνηγός. Κανένας δεν μπορεί όσο αυτός να σμπαραλιάσει ένα αμυντικό σύστημα με μία ατομική ενέργεια.

Διαβάστε επίσης: Το δεύτερο «στοίχημα» του Μαρτίνεθ: Η διαχείριση του «γεμάτου» ρόστερ και μια 6αδα αγώνων που δημιουργεί δεδομένα…

Πολλοί είδαν την επιστροφή του στον Ολυμπιακό ως κερασάκι στην τούρτα. Δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο. Ναι, οι ερυθρόλευκοι με την μεταγραφή του Σολμπακεν είχαν καλύψει τις θέσεις των εξτρέμ. Εδώ όμως πρόκειται για κάτι άλλο. Μιλάμε για ένα επιθετικό πασπαρτού που μπορεί να προσαρμοστεί άνετα στο σύστημα που τώρα εφαρμόζει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αλλά και να του δώσει τη δυνατότητα να εφαρμόσει και κάποια άλλα, εντελώς διαφορετικά.

Μιλάμε για επιθετικό που βγαίνει από τα συστήματα και ανατρέπει τις φόρμες επιφυλάσσοντας οδυνηρές εκπλήξεις για τους αντιπάλους του. Υπάρχει και κάτι επιπλέον που κάνει τον ερχομό του ξεχωριστό. Πρόκειται για τον ηλεκτρισμό με τον οποίο τροφοδοτεί την εξέδρα και τροφοδοτείται ο ίδιος από αυτή.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού με το αισθητήριο του ήξερε πως ο Πορτογάλος δαίμονας ταυτίστηκε μαζί του και αυτή η ταύτιση δεν έσβησε όσο καιρό έπαιζε στην Πρέμιερ Λιγκ. Η επιστροφή του ανέβασε την… λίμπιντο των οπαδών. Έφερε και πάλι στη μνήμη τους… κυκλωτικούς χορούς του δαίμονα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ανέβασε κατακόρυφα τις προσδοκίες τους για ανάλογες χορευτικές παραστάσεις και φέτος. Ο παίκτης αν και τυπικός επαγγελματίας, αρνήθηκε να πάει αλλού με πολύ περισσότερα λεφτά, δέχτηκε να χαρίσει λεφτά που του οφείλονταν για να επιστρέψει.

Η αγάπη του για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη όπως και η διάθεση του να παίξει και να βοηθήσει. Η περσινή του χρόνια στην Γουλβς ήταν η πιο γεμάτη από πλευράς συμμετοχών. Ο Ντανιέλ Ποντένσε ήρθε για νέες απολαυστικές βραδιές και απογεύματα. Επέστρεψε γιατί ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη του επιλογή ενώ μπορούσε να έχει μια σειρά από άλλες. Η συνέχεια θα δοθεί επί χόρτου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ