Ο Φορτούνης έκανε αυτό που είχε ανάγκη ο Ολυμπιακός – Η κίνηση-έκπληξη στα αποδυτήρια

Ο Φορτούνης έκανε αυτό που είχε ανάγκη ο Ολυμπιακός – Η κίνηση-έκπληξη στα αποδυτήρια

Ο Κώστας Φορτούνης μάζεψε τους συμπαίκτες του κάτω από το σήμα του Ολυμπιακού, στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη, και είπε τα λόγια που πρέπει να λέει ένας αρχηγός.

Ο Κώστας Φορτούνης πήρε ξανά το «7» φέτος. Γενικώς, η κανονικότητα αποκαταστάθηκε. Το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Ολυμπιακού επέστρεψε στο χέρι του. Όχι τυχαία. Στο δικό του μπράτσο είναι η φυσική του θέση. Και το επιβεβαιώνει σε κάθε παιχνίδι. Με τη χειμαρρώδη παρουσία του. Με την τρομερή επιρροή του στο παιχνίδι της ομάδας του. Αλλά, πλέον, και με όσα κάνει εκτός τεσσάρων γραμμών. Εκεί όπου χτίζεται το ομαδικό πνεύμα και ο χαρακτήρας των ομάδων.

Μετά το παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ, ο Φορτούνης έκανε αυτό που περιμένει όλος ο Ολυμπιακός από τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του και αρχηγό του. Κόντρα στις συζητήσεις για το εάν έπρεπε ή όχι να γίνει αλλαγή, επέλεξε να κάνει πράξη αυτό που είχε ανάγκη η ομάδα του. Να δείξει τον δρόμο της αντίδρασης στους συμπαίκτες του. Μέσα στα αποδυτήρια. Την ώρα που η απογοήτευση και η στενοχώρια επικρατούσε, έκανε επέλεξε να δείξει ότι δεν φέρει τυχαία το περιβραχιόνιό του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας 75-72 : Πίτερς το πολυβόλο… (vid)

Μόλις μπήκε στα αποδυτήρια, μάζεψε όλους τους συμπαίκτες του σε έναν κύκλο κάτω από το σήμα του Ολυμπιακού και τους μίλησε. Όχι μόνο για ό,τι είχε προηγηθεί, αλλά για το από εδώ και πέρα. Για τη διαχείριση μιας τέτοιας ήττας. Και για το τι πρέπει να κάνει ο κάθε παίκτης ξεχωριστά, για να προοδεύσει η ομάδα του. Και ο καθένας, σε προσωπικό επίπεδο,

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά χάσαμε. Χάσαμε από δικά μας λάθη. Και σε αυτό το επίπεδο τα λάθη μας κοστίζουν. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Τώρα αρχίσαμε. Είμαστε μια νέα ομάδα, που μαθαίνει κάθε μέρα και θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι», είπε μεταξύ άλλων ο Φορτούνης, για να συμπληρώσει: «Πάμε παρακάτω. Να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά να θυμόμαστε τι δεν πρέπει να κάνουμε. Μη σκύβετε το κεφάλι. Στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε την κατάσταση. Πάμε να νικήσουμε την Κυριακή και να πάμε παρακάτω».

Η ομιλία του Φορτούνη ολοκληρώθηκε με ένα ομαδικό «Ολυμπιακός, Ολυμπιακός», με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να αγκαλιάζει τον Ελληνα επιτελικό μέσο και να συγχαίρει τους παίκτες για την προσπάθεια και τον τρόπο που έπαιξαν. Επισημαίνοντάς τους πως εάν η ομάδα συνεχίσει να παίζει έτσι και μειωθούν τα λάθη, ο Ολυμπιακός θα πάρει πολλές νίκες και σημαντικά αποτελέσματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ