Ένα ωραίο στοίχημα για τον Ολυμπιακό

Ένα ωραίο στοίχημα για τον Ολυμπιακό

Ο Μαντί Καμαρά θα έρθει στην Ελλάδα χωρίς τυμπανοκρουσίες. Με δουλειά και υπομονή μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλη επένδυση. Ο νεαρός μέσος είναι ένα ωραίο και μεγάλο στοίχημα για την ομάδα του λιμανιού και ο Ολυμπιακός θέλει να στηριχθεί σε νέα πρόσωπα.

Τα νέα πρόσωπα δίνουν πάντα το κάτι διαφορετικό. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Παντού, σε κάθε έκφανση της δραστηριότητας μας. Και από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αποφάσισε να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές ενόψει της επόμενης σεζόν, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως τα νέα πρόσωπα θα έχουν σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια των ερυθρόλευκων για επιστροφή στην κορυφή.

Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι ο Μαντί Καμαρά, ο 21χρονος μέσος της Αζαξιό που τη νέα σεζόν θα φορά την φανέλα του Ολυμπιακού. Οι πειραιώτες συμφώνησαν για την απόκτηση του παίκτη πριν από λίγους μήνες και δεν ήταν μια εύκολη μεταγραφή. Το αντίθετο μάλιστα. Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να κάνει σκληρές διαπραγματεύσεις για να πάριε τον παίκτη από την Αζαξιό.

Και οι πειραιώτες αποφάσισαν να κάνουν την συγκεκριμένη μεταγραφή για πολλούς λόγους. Ο πιο σημαντικός έχει φυσικά να κάνει με την προοπτική εξέλιξης που έχει ο παίκτης. Ο Καμαρά είναι 21 ετών και παίζει στην Αζαξιό. Είναι προφανές πως μιλάμε για ένα νέο παιδί που έχει το ταλέντο για να εξελιχθεί στον Ολυμπιακό. Και σ’ αυτό ήταν απόλυτος ο Φρανσουά Μοντέστο στην εισήγηση του προς την διοίκηση των ερυθρόλευκων για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Ολυμπιακός έχει λοιπόν μπροστά του ένα ωραίο, ένα μεγάλο στοίχημα. Και είναι στοίχημα το οποίο πρέπει να κερδίσουν οι πειραιώτες ειδικά σε μια περίοδο που η ομάδα του λιμανιού θέλει νέους πρωταγωνιστές. Θέλει νέα παιδιά με φιλοδοξίες για να παρουσιάσει το κάτι διαφορετικό. Ο Μαντί Καμαρά είναι λοιπόν από τις περιπτώσεις παικτών που πρέπει να κοιτάξει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο Πέδρο Μαρτίνς.

Κανείς βέβαια δεν είναι σε θέση να προβλέψει τι μέλλει γενέσθαι με τον νεαρό μέσο από τη Γουινέα. Και δεν είναι άλλωστε το ζητούμενο να μπει κάποιος σ’ αυτή την διαδικασία πριν καν ο παίκτης φορέσει τη φανέλα της πειραϊκής ομάδας.

Η αναφορά για τον Μαντί Καμαρά έχει πολύ απλά να κάνει με τον τρόπο που κινείται ο Ολυμπιακός, επενδύοντας σε νεαρούς παίκτες από το εξωτερικό. Το έχει κάνει πολλές φορές και μια από τις χαρακτηριστικές περιπτώσεις από την γαλλική αγορά ήταν ο Αρτούρ Μαζουάκου.

Ο Καμαρά θα δώσει το παρών στην προετοιμασία του καλοκαιριού και το σίγουρο είναι πως  θα έρθει στην χώρα μας χωρίς τυμπανοκρουσίες. Ακόμα καλύτερα. Το θέμα δεν είναι τα «μεγάλα λόγια». Το ζητούμενο για τους πειραιώτες είναι να μπορέσει ο νεαρός μέσος να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Με βάση την εικόνα που έχουν στον Ολυμπιακό, ο νεαρός μέσος είναι σε θέση να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους και γι’ αυτό το λόγο οι ερυθρόλευκοι ποντάρουν πάνω στον νεαρό μέσο. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουν και δεν χωρά αμφιβολία πως το φετινό καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία ο Καμαρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ